Jako że dzisiaj w Rosji obchodzony jest swoisty dzień mężczyzn, mam dla was małą kompilację
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
kiedyś gosciu na wózku inwalidzkim zaklinował się na studzience kanalizacyjnej w cetrum miasta . W huj samochodów a tylko ja wysiadłem i pomogłem biedakowi.
XasakkuX napisał/a:
A żeby Ci chuj na czole wyrósł za tą muzykę!!!
jemuna czole no nie wiem, cieszmy się jeśli tobie choć trochę wystanje spomiędzy nóg...
Niby często mówi się, że "chciałoby być świadkiem wypadku i zobaczyć totalną masakre", ale nie wiem jak wy, ale ja o wiele bardziej wolałbym móc pomóc człowiekowi tak jak to ma miejsce na tym filmiku.
Może nie od razu łapać się za cysternę, która stoi w płomieniach ale chociażby prosta pomoc przy wypchnięciu samochodu z zaspy lub przeprowadzenie osoby potrzebującej pomocy przez ulicę.
Może nie od razu łapać się za cysternę, która stoi w płomieniach ale chociażby prosta pomoc przy wypchnięciu samochodu z zaspy lub przeprowadzenie osoby potrzebującej pomocy przez ulicę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów