📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
lol, no pewnie, nic nie mozna tu skomentowac, tylko same ochy i achy dawac, tak bedzie najlepiej. heheh, troche krytyki i ludzie sie juz sraja. lol.
qbik napisał/a:
niesamowicie rozbudowany i inteligentny post, gratuluje, każda twoja wypowiedź jest równie żałosna jak poprzednie wiec się nie dziw.lol, no pewnie, nic nie mozna tu skomentowac, tylko same ochy i achy dawac, tak bedzie najlepiej. heheh, troche krytyki i ludzie sie juz sraja. lol.
ps. to ze na twoim podwórku ludzie srają zamiast mówić/pisać to nie znaczy ze wszędzie tak jest
W tym momencie nie jest to śmieszne ;P
chodziło o szopkę na naszej klasie z papieżem kiedy to 110% czystej krwi prawdziwych katolików na tym portalu zamieściło 2 czerwca obrazki go upamiętniające ;P
a to miało uświadomić głupotę...
tak czy siak wtedy było to celne
teraz - lekko kicha ;P
chodziło o szopkę na naszej klasie z papieżem kiedy to 110% czystej krwi prawdziwych katolików na tym portalu zamieściło 2 czerwca obrazki go upamiętniające ;P
a to miało uświadomić głupotę...
tak czy siak wtedy było to celne
teraz - lekko kicha ;P
@Ense
po co sie rozpisywac skoro slowo "suchar" odzwierciedla w pelni ten obrazek? ma pisac kilka zdan na temat tego dlaczego ten obrazek mu sie nie podoba?
PS: mnie tez ten obrazek jakos szczegolnie nie poruszyl
po co sie rozpisywac skoro slowo "suchar" odzwierciedla w pelni ten obrazek? ma pisac kilka zdan na temat tego dlaczego ten obrazek mu sie nie podoba?
Adriano9 napisał/a:
chodziło mi nie tylko o jeden post, ale całokształt jego postów to jedno wielkie dno, pokazujące jak niewiele ma on do zaoferowania i powiedzenia@Ense
każdy ma inne poczucie humoru, chodzi w tym o to zeby ukazać to składanie hołdu jako debilizm, bo tak samo jak hołd można złożyć MJ czy papieżowi czy komu tam jeszcze ukazuje denność w/w czynu. Właśnie przez porównanie do składania hołdu takiej fikcyjnej postaci.
Jaki efekt? Ten sam? Wszyscy nie żyją i każdy ma w dupie Twój hołd!
Jaki efekt? Ten sam? Wszyscy nie żyją i każdy ma w dupie Twój hołd!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów