Była już Brytyjska policja usiłująca nieudolnie zatrzymać jednego imigranta, to teraz będzie Holenderska policja w akcji. Pełen profesjonalizm we wspinaczce na garaż.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Jebani nieudacznicy!
Ja pierdole JP na 200% widzę nawet poza granicami cebulandii. Śmiało idąc waszym tropem "myślenia" mogę stwierdzić, że każdy Polak to cebulak i złodziej do tego katotalib i życiowa kanalia, która poza granicami staje się Panem wszystkiego i każdego. Prawda jednak jest taka, że w swojej ojczyźnie nie potraficie się zjednoczyć. (patrz: "gdzie jest krzyż" itd.) a za granicą to Polak Polakowi i to już bez pierdolenia się wbija nóż w plecy. Taki narodowy patriotyzm. Wiele się nie różnimy od tych brudasów, ciapaków itd. Sami się powybijamy albo zrobią to za nas... Przykre ale prawdziwe. Znajdą się obrońcy pokroju Korwin, Kukiz i chuj wie co jeszcze bo oni mają rację i ich racja jest właśnie Naj. Dzień Świra niby przesadzony "dokument" ale ile w nim prawdy... Także tego by nie odstawać od reszty i zachować polskość: Chuj wam w dupę...
@up Ale o huj Ci chodzi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów