📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie jest jazda po holiłud tylko po niujorku
szkoda, że w gta takie jazdy nie były urządzane, oczami swej wyobraźni widzę rozpędzoną śmieciarkę
ja mam pytanie. ja tam widzę Brooklyn, GP, Manhattan, Central Park Ave i inne rzeczy tak charakterystyczne dla NYC że kurwa jazdę po Hollywood to ty masz na ręcznym.. weź poczytaj albo zainteresuj się zanim cokolwiek napiszesz.. nawet na "suce" masz NYPD.
świetne ! mają niektórzy umiejętności , szczególnie ci na quadach
dzięki tym filmikom oderwałem się od tej jebanej szarej rzeczywistości na prawie 20minut, wielkie dzięki
I nie ważne gdzie kręcone, ważne że się przyjemnie ogląda!
Już za niedługo sezon, LwG i do zobaczenia na trasie
dzięki tym filmikom oderwałem się od tej jebanej szarej rzeczywistości na prawie 20minut, wielkie dzięki
I nie ważne gdzie kręcone, ważne że się przyjemnie ogląda!
Już za niedługo sezon, LwG i do zobaczenia na trasie
Ma ktoś może pojęcie co to za motor w pierwszym filmiku 3:40 po prawej stronie (zaraz za tym niebieskim crossem)? I co to za nuta od 3:02
Stany + dobry motocykl- jedno z moich większych marzeń...
@up Szaler
motor nie wiem ale nuta Jay-Z - feelin' it z płyty (reasonable doubt)
motor nie wiem ale nuta Jay-Z - feelin' it z płyty (reasonable doubt)
Dlatego motocykliści górą!
moze ktos spiasac wszystkie nuty jakie leca w obu fimlikach oprucz tej feelin it ? dzieki
quad - zajebista zabawa.
niestety sprzedałem swojego - bo albo quad albo auto.
latem zabawa w pytę ale zimą porażka
niestety sprzedałem swojego - bo albo quad albo auto.
latem zabawa w pytę ale zimą porażka
zajefajna impreza;)pojechałbym na taką ;D
@Szaler
jeśli chodzi ci o ściga to GSX-R a o tego supermoto białego to mi wygląda na Husqvarne SMS
jeśli chodzi ci o ściga to GSX-R a o tego supermoto białego to mi wygląda na Husqvarne SMS
Pewnie w Polsce, Rosji bądź innych krajach bloku wschodniego ten film zawierał by nieco inne treści
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów