"Statki ewakuują ludzi z wyspy, ale tylko tych zaszczepionych przeciwko Covid"
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja myślałem ze pierwszeństwo maja ci co mają kasę... Holokaust w Niemczech to potwierdził.
W sumie nasz narodowy program szczepień założenia ma te same
A ja myślałem ze pierwszeństwo maja ci co mają kasę... Holokaust w Niemczech to potwierdził.
Dalej tak jest, kto ma kasę już się zaszczepił i go ewakuują. Zginie biedota, jak zawsze.
Trąci mi to jakimś fejk newsem
Sąsiednie wyspy zgodziły się na przyjęcie "uchodźców" pod warunkiem, że będą zaszczepieni.
"Prime Minister Gonsalves said on Thursday that in order to board the cruise ships sent to evacuate people from the island, evacuees must be vaccinated, while the nearby island nations that are planning to accept refugees will also require vaccinations. He also recommended that those who arrive in shelters on St. Vincent be vaccinated."
kiedyś w pierwszej kolejności ratowano kobiety i dzieci, dziś grupę 70+ i ludzi obciążonych genetycznie ciężkimi chorobami. To ma kurwa sens...
To jest podstawowa różnica między cywilizacją lacińską a cywilizacją żydowską.
U nas tak jak piszesz, było tak że ratujemy najsłabszych oraz przyszłość biilogiczną.
W c. żydowskiej najważniejsza jest "przechowana myśl", a dzieci to... najłatwiej odtworzyć, więc w razie draki można je poświęcić do ocalenia starych żydów. Patrz np. Rumkowski w Łodzi.
Jak widać zachód też co raz mocniej przesiąkł myśleniem talmudycznym.
kiedyś w pierwszej kolejności ratowano kobiety i dzieci, dziś grupę 70+ i ludzi obciążonych genetycznie ciężkimi chorobami. To ma kurwa sens...
Na Ziemi jest mniej więcej 7 800 000 000, to jak myślisz, komuś zależy na zdrowych i silnych?
kiedyś w pierwszej kolejności ratowano kobiety i dzieci, dziś grupę 70+ i ludzi obciążonych genetycznie ciężkimi chorobami. To ma k***a sens...
W Polsce normalka najpierw szczepią swoich wyborców licząc że Ci co na nich nie głosowali dziwnym trafem umrą
Znowu lewactwo zakłąmuje rzeczywistość, a bieda umysłowa to łyka.
Nie w "pierwszej kolejnosci" a "tylko" zaszczepionych.
W Polsce normalka najpierw szczepią swoich wyborców licząc że Ci co na nich nie głosowali dziwnym trafem umrą
Szczepienia preparatem, który tak naprawdę powinien przechodzić badania kliniczne przynajmniej 18 miesięcy, a po 3 miesiącach od wynalezienia, produkt jest ładowany w staruchów...
Ciekawe czemu...
Pewnie dlatego, że w razie czego starego nie szkoda. Nie zapierdala i nie płaci tak wysokich podatków, jak ludzie w wieku produktywnym. ZUS nie musi na niego płacić świadczeń i jeszcze jakiś klecha zarobi na wrzuceniu go do dołka, a na najbliższej sumie i tak pochwali rządzących.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów