Film edukacyjny z serwisu dla fanów offroadu, bogato ilustrowany przykładowymi failami. Powinien się Wam spodobać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tu jest spoko wytłumaczone ale najlepsi agenci to tacy co się po mieście holują lipa o długości metra lub stalowa długa na 5 metrów bo i takich widziałem. Holowanie to sztuka i nie każdy może to robić. To trzeba umieć robić.
Bardzo interesujące Piwko
terenwizja ogólnie ma ciekawe filmy tylko szkoda że tak mało.
Co do kinetyka to już nie raz ktoś przez niego ucierpiał, ale tak to jest jak się używa rzeczy bez poznania tajników prawidłowej eksploatacji
Co do kinetyka to już nie raz ktoś przez niego ucierpiał, ale tak to jest jak się używa rzeczy bez poznania tajników prawidłowej eksploatacji
Większość sadoli nie ma własnego samochodu więc aż tak im się im nie przyda
@up ten filmik by się najbardziej przydał tym dwóm hindusom co ich taka wlasnie frywolna szekla "olśniła", filmik do znalezienia na hardzie.
Podoba mi się ten fragment w 1:17
- To jest taka lina kinetyczna, czyli ona nie strzela tylko się rozciąga jak guma z majtek
- Kinetyczna…
- To jest taka lina kinetyczna, czyli ona nie strzela tylko się rozciąga jak guma z majtek
- Kinetyczna…
przydarzyło mi sie rozbicie tylnej szyby w moim patrolu takim kinetykiem podczas "wydzierania" pnia drzewa z ogrodka
nic nadzwyczajnego ten film.
takie jest moje zdanie
takie jest moje zdanie
Dobry instruktaż, a na Hardzie jest też filmik o tych, którzy się nie stosowali do w/w metod - pęknięta szekla zabrała dwie osoby do Allaha.
Wyborny filmik jaki i sam off-road .
nic dziwnego że lina pęka jak na pełnej wkurwie chce się pociągnąć samochód...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów