Nikt ich nie zrozumie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I pewnie w tym pierwszym aucie jadą dwie blondynki, a nikt nie siedzi w aucie holowanym. A później zdziwienie jak będzie wypadek przy hamowaniu.
Na pewno dwie blondynki. Od kiedy auto holujące porusza się na światłach awaryjnych ?
Buhehehe znam autentyk od jednego taksówkarza, którego miłe panie zawołały do holowania. Autko holowane na linkę, taksówkarz wsiada do swojego chce ruszyć.... lipa autko z tyłu na ręcznym.. podchodzi do autka patrzy ręczny zaciągnięty owszem ale kierowcy brak panie się do tyłu na pogawędkę przesiadły
Kolejny z podniesioną klapą jeździ, a potem płaczą, że mosty nisko, że bramy za niskie...
holowanie takiej ciężarówki tylko na sztywnym holu
To jest kulig i jeszcze kilka minut temu na ciężarówce siedziało jakieś dziecko
matik12345 napisał/a:
Nikt ich nie zrozumie
Bo tego się zrozumieć nie da, to trzeba przyjąć do wiadomości - to jest Rosja.
EdmundKemper napisał/a:
I pewnie w tym pierwszym aucie jadą dwie blondynki, a nikt nie siedzi w aucie holowanym. A później zdziwienie jak będzie wypadek przy hamowaniu.
Heh niby to taki kawał ale genialne dziewczyny na szkoleniu na którym byli moi koledzy wpadły na ten sam pomysł. Co prawda nie miały blond włosów, ale błondynka to także stan umysłu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów