📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pamiętam filmik jak gość w subaru był holowany i nie przekręcił stacyjki więc mu się kiera zblokowała i wyjebał się do rowu na zakręcie...
No ale takiego poziomu debilizmu jak na tym filmie to się nie spodziewałem po nikim z IQ powyżej ameby...
Ja jebię... holować auto bez kierowcy. Kurwa mać.
Powiedzcie mi przynajmniej, że kierowca miał ogromną ilość melaniny w skórze to będzie mi łatwiej to przełknąć.
No ale takiego poziomu debilizmu jak na tym filmie to się nie spodziewałem po nikim z IQ powyżej ameby...
Ja jebię... holować auto bez kierowcy. Kurwa mać.
Powiedzcie mi przynajmniej, że kierowca miał ogromną ilość melaniny w skórze to będzie mi łatwiej to przełknąć.
Zapewne spasiony biały, czarnuch nie ukradłby niesprawnego samochodu.
Velture napisał/a:
Wystarczy że miał odpowiedni poziom estrogenu
Pod Płockiem widziałem, jak w holowanym aucie siedział facet, ale na tylnej kanapie, nie za kierownicą.
A na dodatek do czego on zaczepił tę linę. Do klapy... a pod zderzakiem hak jak dzwon.
Nie wierzę że można być takim debilem..
To tak głupie, że tylko czarnuch mógł to odjebać. Pierdolonmy ma za swoje, chciał ukraść dwa na raz i narobił sobie przypału przez pazerność.
@Velture Tak jest czarny
Kiedyś spotkałem się z taką sytuacją w Polsce a dokładniej trasa Kołobrzeg-Koszalin. Kilkaset metrów przede mną widzę jak auto wpada do rowu. Dojeżdżam, patrzę, a auto holowane puste a a z auta holującego wysiadają dwie kobiety.
Pracowałem trochę w Ameryce, poznałem wielu amerykanów i uwierzcie mi na słowo. Żeby nie imigrancie to oni chuja by osiągnęli. Młodzież (mam na myśli 18-24 lata) mieszkająca w większych miastach, to są takie lewusy i niedorajdy życiowe że głowa mała.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów