📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Jakby homar potrafil krzyczec to zaraz by popowstawaly organizacje chroniace go od smierci. Zreszta ze wszystkim tak jest. Czlowiek robi sie bardziej czuly kiedy nie tylko widzi ale i slyszy cierpienie. Dlatego jakby ow homar sie wydzieral, ze go na pol przecieli zywcem to maly zoltek by chyba mu tak nie patrzyl prosto w oczy...
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Ten widok przypomniał mi reklamę hamburgerów która leciała w Świecie wg Bundych:
"Gdyby ta wołowina była jeszcze świeższa, robiłaby: muuuuuuuu!"
"Gdyby ta wołowina była jeszcze świeższa, robiłaby: muuuuuuuu!"
dth napisał/a:
Na żywca smakuje lepiej, czy robią to bo są po prostu pojebani?
Oni są popierdolenie, a nie pojebani. Oby jak najprędzej zaczęli wpierdalać siebie nawzajem.
Przynajmniej świeże. Piwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów