Dla tych co nigdy nie oglądali Simpsonów polecam pooglądać naprawdę warto kreskówka bardzo życiowa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dla tych co nigdy nie oglądali Simpsonów polecam pooglądać naprawdę warto kreskówka bardzo życiowa.
Życiowa kreskówka hahaha
Cytat:
Dooount, czy jakoś tak
Po prostu "D'oh"
Każdy odcinek na jeden chuj klepany. Najpierw pada:
"Like the time that I..." albo "Remember the time that..."
a potem chujowa i nieśmieszna scena, często suchar.
Każdy odcinek na jeden chuj klepany. Najpierw pada:
"Like the time that I..." albo "Remember the time that..."
a potem chujowa i nieśmieszna scena, często suchar.
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?
simpsony bardzo zyciowe hahahahahah
btw. family guy opiera sie na humorze ktory wymaga jezyka ang. jesli sie czyta z napisow albo slucha z lektora to family guy bedzie chujowy. i tyle. ja np. wole fg bardziej od Simpsonów bo simpsony w ogole mnie nie bawia
btw. family guy opiera sie na humorze ktory wymaga jezyka ang. jesli sie czyta z napisow albo slucha z lektora to family guy bedzie chujowy. i tyle. ja np. wole fg bardziej od Simpsonów bo simpsony w ogole mnie nie bawia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów