Wprowadźmy też kanibalizm, bo przecież zwierzęta jedzą się nawzajem. Utrzymujmy taką higienę jak one, żyjmy na ulicy czy w lesie, nie ubierajmy się. Skoro wśród zwierząt tak jest to u nas też może być tak samo jak homoseksualizm. No kurwa...
Widzę, żę dajeciecie piwa Kolesiowi który nie jest pewien swej orientacji (shavoth) Pewnie kiedyś jakiś kolega zrobił mu krzywdę i do dziś nie wie czy mu sie to podobało czy nie. A po za tym co za śmieszny koleś. Według niego najlepiej powybijać wszystko co inne. No śmierdzi mi tu na odległość faszystą, a tych powinno się lać i patrzeć jak puchnie. Pozdrawiam
Stary kurwa chłop jesteś, a pierdolisz takie farmazony. Samo to, że się ze mną nie zgadzasz, dowodzi temu, że popierasz pedałów, więc to chyba ty masz nie pewna orientację. Faszystą nie jestem. Nacjonalistą, rasistą i homofobem raczej tak. I dobrze mi z tym.
Tatuś cię za mało, czy za bardzo kochał ?
Tatuś mnie nie kochał, za to ja bardzo mocno kochałem twoją mamusię...
A co do zwierząt to naprawdę chcecie być porównywani do nich ?
Wprowadźmy też kanibalizm, bo przecież zwierzęta jedzą się nawzajem. Skoro wśród zwierząt tak jest to u nas też może być tak samo jak homoseksualizm.
Zwierzęta też normalnie się rozmnażają "po bożemu". Też mamy tego nie robić? Przecież to zwierzęce zachowanie! - tak można skwitować twój tok rozumowania.
Chciałem tylko podanym wcześniej przykładem udowodnić Ci dwie rzeczy:1. Homoseksualizm występuje w naturze nie tylko u człowieka więc jest naturalny (choć odbiegający od normy). 2. To czy jest się innej orientacji jest wrodzone i niezależne od wychowania. Te osoby nie mają na to wpływu i nie mogą tego zmienić tak jak ty nie możesz nagle zmienić swojej
@Shatter O, Ciebie też dopadła moda na ateizm ? A poza tym mówić dzieciaczku do człowieka młodszego o rok, a niewykluczone, że z tego samego rocznika ? Żałosne.
A co do zwierząt to naprawdę chcecie być porównywani do nich ?
Wprowadźmy też kanibalizm, bo przecież zwierzęta jedzą się nawzajem. Utrzymujmy taką higienę jak one, żyjmy na ulicy czy w lesie, nie ubierajmy się. Skoro wśród zwierząt tak jest to u nas też może być tak samo jak homoseksualizm. No kurwa...
No brawo.Do tego wierzy że każdy wpisuje swój wiek.A poza tym nie ma czegoś takiego jak "moda" na ateizm.
Co do zwierząt to JESTEŚ jednym z nich.Tylko kilka uwarunkowań sprawiło że Homo Sapiens stał się tym czym jest teraz.
Co do kanibalizmu to powiem jedynie tyle że nie uważałeś w szkole bo zwierzęta zwykle nie zżerają przedstawicieli własnego gatunku(są wyjątki...).
Po prostu przyznaj że twoja opinia o Homoseksualiźmie wynika z braku wiedzy(żeby nie stwierdzić że ze zwykłego idiotyzmu).
Jedyne z czym wam się to kojarzy to ruchanie, co pozwala stwierdzić że są na tym świecie przedstawiciele brakującego ogniwa w teorii Darwina.Ale to dosyć normalne u polactwa...
Powtarzam naukowe badania: 60% pedałów to pedofile. Pedał nie może znaleźć sobie dupowalenia to szuka łatwej i bezbronnej ofiary. Amen
Możesz dać link do tych statystyk? Bo zakładam, że jesteś kolejnym spierdolonym tępakiem, a to wyssane z chuja brednie.
Pozdro polaczki
Kochajcie Jezusa!
twój stary wali mi konia gównem@Shatter Być może dlatego, że wierzę w ludzi ? Skoro podałeś fałszywy wiek to jak mam Ci wierzyć, że piszesz to co uważasz ? Może też sobie wymyślasz ? A to dowodzi tego, że chcesz się tylko pokłócić w Internecie, a nie przedstawiać fakty. Ok, skoro zwierzęta nie zjadają przedstawicieli własnego gatunku to niech Afroamerykanie zjadają Azjatów, a Azjaci mogą zjadać Indian. Bo analogicznie do zwierząt ludzie tak są podzieleni. Wtedy będzie dobrze ?
Moja opinia o homoseksualizmie nie wynika ani z braku wiedzy ani z idiotyzmu tylko z pogardy dla odmienności seksualnej i tym, że brzydzi mnie widok jaki w związku tworzą dwie osoby jednej płci.
@KurwaRomantyk Komuś się chyba ciśnienie podniosło. Jeśli nie lubisz tego kraju to najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie jest wyjazd z niego. Najlepiej na Zachód, tam jest pełne przyzwolenie na wszelkie odmienności i mieszanie się kultur, ras.
Za niedługo nie będziemy nawet mogli być rasistami, bo będzie jedna rasa i każdy będzie podobny do siebie, a jeszcze najlepiej jakby była jedna płeć i rozmnażalibyśmy się przez pączkowanie, a nasze narządy rozrodcze zanikną.
Nie pierdol wierszy bo dzisiaj nie pierwszy.
Tak się składa że znałem jednego pedała, aż do czasu kiedy przy popijawie coś mu się jebać w główce zaczęło. Dostał lepe w twarz na otrzeźwienie i więcej nie próbował.
Znam też lezby, ale kurwa, niestety kobiety nie udeżę. Chociaż baaardzo bym chciał.
Wracając do sedna, skończ pierdolić obrończyni uciśnionych śmieci. Tak, dla mnie ciot, lezba, biseks to śmieci. Szkoda że wujaszek Adolf nie miał czasu posprzątać całego tego gówna, byłby święty spokój. Pedalstwo to choroba, a choroby się leczy. I nie pierdolcie że nie jest, ktoś kto to z listy wykreślił pewnie sam kurwa rzeźbi w brązie.
Dziękuję za uwagę, wyżaliłem się.
Teraz spokojnie czekam na warna.
Oh wielkie polaczki się odezwały, że pedalstwo won i żeby najlepiej zagazować. Kurwa, gdyby w tym zjebanym kraju mieszkały same takie zjeby jak wy, bez wyjątku, to najlepszym rozwiązaniem byłoby zrzucenie bomby na to gówno. Zakładając, że niektórzy z was wpisali prawdziwą datę w profilu, to jesteście (pomimo swojego wieku, który zobowiązuje) debilami i hipokrytami.
Możesz dać link do tych statystyk? Bo zakładam, że jesteś kolejnym spierdolonym tępakiem, a to wyssane z chuja brednie.
Obrazek
Pozdro polaczki
Zamknij dupę ścierko. Jeśli nie pasuje Ci kraj w którym mieszkasz, wypierdalaj do Afryki.
Coś czuję że znajdziesz tam to czego szukasz, wielkiego, czarnego chuja w Twoje pojebane dupsko. Zatem proszę serdecznie,
@up
Zastanów się co piszesz. Jeżeli to była faktycznie parada pedałów, to powinni ich tam powybijać, nawet jeśli to przygłupi kibole. Nie ma miejsca dla ciot i innych zboczeń...
Ty rowniez musisz sie zastanowic co piszesz. piszesz "przyglupi kibole" bo znasz ich wszystkich, czy zasugerowales sie czyims zdaniem? Taka prawda ze taka roznica miedzy nimi a Toba jest taka ze oni potrafia wyjsc na ulice a nie siedziec w spokojnym domku, kazdego krytykowac i myslec ze wszystko sie naprawi samo, a napisanie jakiegos bzdetnego komentarza zmieni cokolwiek. Twierdzisz ze nie ma miejsca dla ciot itd. a ciekaw jestem co Ty zrobiles zeby ich "powybijac". Ogarnij sie
Ty rowniez musisz sie zastanowic co piszesz. piszesz "przyglupi kibole" bo znasz ich wszystkich, czy zasugerowales sie czyims zdaniem? Taka prawda ze taka roznica miedzy nimi a Toba jest taka ze oni potrafia wyjsc na ulice a nie siedziec w spokojnym domku, kazdego krytykowac i myslec ze wszystko sie naprawi samo, a napisanie jakiegos bzdetnego komentarza zmieni cokolwiek. Twierdzisz ze nie ma miejsca dla ciot itd. a ciekaw jestem co Ty zrobiles zeby ich "powybijac". Ogarnij sie
Nie będę odpowiadał na twoje głupie pytanie, bo kiboli znać osobiście nie muszę, żeby ich traktować jak półgłówków, a pedałom wpierdol udało mi się raz z kolesiami spuścić. Bardziej niepokoi mnie natomiast twoja nieumiejętność pisania w ojczystym języku, według zasad pisowni uczonych w szkole podstawowej. Pierdolony obrońco pedałów.
Nie będę odpowiadał na twoje głupie pytanie, bo kiboli znać osobiście nie muszę, żeby ich traktować jak półgłówków, a pedałom wpierdol udało mi się raz z kolesiami spuścić. Bardziej niepokoi mnie natomiast twoja nieumiejętność pisania w ojczystym języku, według zasad pisowni uczonych w szkole podstawowej. Pierdolony obrońco pedałów.
Nie wqiem gdzie widzisz tam obrone pedalow. Jestem bardziej homofobem, ale nie lubie takich pizdeczek jak Ty którzy sa poprostu tchorzami. A jak kiboli masz zamiar "traktowac"( to zbyt mocne slowo, bardziej pasuje myslec o nich) to znajdz w obie troche odwagi i powiedz to jakiemus prosto w twarz, a nie cieszysz sie zbytnia anonimowoscia w internecie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów