Samiec alfa obraża w metrze geja po czym dostaje od niego wpierdol
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i poszedł sobie ładnie w chuj, typ nietomny leży na ulicy, zero reakcji i to nie chiny... naprawdę źle już z europą..
dostać wpierdol od pedała w jajogniotach to gorzej niż przegrać w szachy z downem
@up
Sugerować się orientacją seksualną przeciwnika w bójce to jak kupować największego rzęcha bo ma na chłodnicy kółeczko w niebiesko białą kratkę
Sugerować się orientacją seksualną przeciwnika w bójce to jak kupować największego rzęcha bo ma na chłodnicy kółeczko w niebiesko białą kratkę
Dobrze mu tak, pewnie myślał, że jest kozakiem, obrażał innych w metrze, a jak przyszło co do czego to wyszła większa ciota niż pedał
kydeM napisał/a:
Samiec alfa obraża w metrze geja ...
Nie geja tylko pędała. Zobacz jak on się kurwa porusza. Jak typowa pedalska ciota.
Grzegorz.C napisał/a:
@up
Rozumiem, tata wchodzący do wanny i wciry od pedałów w dzieciństwie mogły Cię zahartować, lata upokorzeń mogą na takie rzeczy uodparniać, jednak weź pod uwagę że większość sadoli nigdy nie była molestowana i wpierdol od cioty może być dla nich doświadczeniem nieprzyjemnym
No ja za bicie alfy przez pederaste piwa nie dam.
Ciasny napisał/a:
Rozumiem, tata wchodzący do wanny i wciry od pedałów w dzieciństwie mogły Cię zahartować, lata upokorzeń mogą na takie rzeczy uodparniać, jednak weź pod uwagę że większość sadoli nigdy nie była molestowana i wpierdol od cioty może być dla nich doświadczeniem nieprzyjemnym
i napisał to typ o ksywie ciasny... wpierdol ogólnie jest rzeczą nieprzyjemną, ale fakt faktem wstyd większy dostać go od kogoś wyglądającego i zachowującego się jak ten typ niż od jakiegoś koksa
a z tego typa taka alfa jak ze mnie gwiazda kina
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów