📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Postać mężczyzny jest symbolem człowieka, istoty ludzkiej. Lewactwu już się w głowach przewraca totalnie. Pewnego dnia narodzi sie drugi Hitler, tyle że tym razem innych będzie palił w krematoriach.
Ja pierdole problemy I świata.... Znaki obrażają homogenizowanych..... Ale jak ich obrażają.... w którym momencie i który ich obraża kurwa STOP ich obraża czy zakaz zawracania? A może oznaczenie uwaga rondo za 100m.....chuj kurwa nie ludzie
za peo stawiali znaki drogowe na podwójnych słupkach
ludzie ślepi jesteście, robicie to jak wam zagrają,
Nie dziwne że was tłuką od pokoleń
zmiany są widoczne A wy dalej za pro tęsknocie! rosjo puść atomówke
ludzie ślepi jesteście, robicie to jak wam zagrają,
Nie dziwne że was tłuką od pokoleń
zmiany są widoczne A wy dalej za pro tęsknocie! rosjo puść atomówke
Ja już netflixa nie oglądam non stop HOMO aktorzy lub murzyni na siłę nie potrafiący grać roli... oraz feministyczne brednie np kobieta walczy bo facet pizda ... ten świat upada ...
Tak to jest gdy się z nudów pierdoli w urzędniczych deklach i trzeba wymyślać sztuczne problemy
O ile to nie fejk, to czegoś nie rozumiem. Przecież kiedy jak nie teraz te znaki są neutralne płciowo - brak im gwintu czy bolca. Bo jeśli chodzi o same włosy/sukienkę, to o ile mnie umysł nie zawodzi, w krótkich włosach / w krótkich spodniach chodzą zarówno mężczyźni, jak i kobiety. Gorzej byłoby chyba odwrotnie, jeśli już.
prosze podac zrodlo bo cos mi tu smierdzi kolejna strona z informacjami z dupt --- albo kilka zrodel skad ten serwis ma takie informacje ---
kolejny post dla zwyklych sebixow i fake info
longfly napisał/a:
prosze podac zrodlo bo cos mi tu smierdzi kolejna strona z informacjami z dupt --- albo kilka zrodel skad ten serwis ma takie informacje ---
oczywiście, że to fejk albo co najmniej manipulacja.
W tekście źródłowym jest mowa o neutralności płciowej znaków a tytuł tego posta sugeruje
jakoby Finowie uznali, że znaki są homofobiczne, bo obrażają, piętnują gejów i lesbijki.
Link do źródła
freaky napisał/a:
Rozumiem, gdyby pionowe oznakowanie jezdni w Finlandii wyglądało tak:
Znak nie wolno Onr?
Przecież u nas to samo będzie, lewica "wywalczyła" nie tak dawno żeńskie końcówki w sejmie, jakby większych problemów w Polsce nie było. Jak ktoś myśli, że kolor ludzików na znakach nikomu nie będzie przeszkadzał, to jest kurwa w błędzie, bo to też zaczną zmieniać (chociaż większość jest czarna, więc te zostawią). Quo vadis świecie?
longfly napisał/a:
Tobie chyba płaci spółka żydo - komunistyczna z ograniczoną odpowiedzialnością! Przyznaj się pedale, ile zarabiasz na boku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów