Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Homokomando.
banerr • 2021-03-19, 11:54
Przychodzi do KGB stary Izaak Goldberg i oświadcza, że chce paszport, bo ma zamiar wyemigrować. Oficer pyta się go:
- Co Wy?! Wytrzymaliście Stalina, Chruszczowa, Breżniewa, pierestrojkę i kryzys, a teraz, gdy nareszcie można odetchnąć spokojnie, to chcecie emigrować na stare lata?
- To z powodu homoseksualizmu.
- Przecież u was z tym nie ma problemu, żadnych skłonności nie macie!
- U mnie w porządku, ale widzę dokąd to zmierza. Za Stalina homoseksualistów rozstrzeliwali. Za Chruszczowa wsadzali do łagra. Za Breżniewa - przymusowo leczyli w psychuszce. Za Gorbaczowa przestali sobie nimi zawracać głowę, a potem homoseksualizm zrobił się modny. To ja chcę wyjechać, póki jeszce nie jest obowiązkowy.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gamonn1 2021-03-19, 11:57 49
Europa za 5 lat. Już nawet nie ma gdzie wyjechać. Wszędzie spierdolenie lewackie.
Zgłoś
Qunda 2021-03-19, 13:45
Jak tak, to ja zostaje w polsce.
Zgłoś
nowynick 2021-03-19, 14:50 17
Qunda napisał/a:

Jak tak, to ja zostaje w polsce.

Za Hitlera w Polsce homosie byli gazowani. Za PRL urządzali akce jak Hiacynt i zamykali. W latach 90tych zaczęli olewać a od jakiegoś czasu promować. Czas się pakować....
Zgłoś
Sraj1 2021-03-19, 15:13 8
Następna będzie zoofilia, potem pedofilia. Nie ma odwrotu. Masa krytyczna przekroczona.
Zgłoś
Budrys2000 2021-03-19, 15:53 17
Dowcip śmieszny, ale nieśmieszny
Zgłoś
kolosasz 2021-03-19, 17:06 4
większym problem jest to, że chłopcy wkraczający w okres dojrzewania płciowego, nie będą
znać metod rozładowania popędu płciowego. Skutki są łatwe do przewidzenia: chłopcy będą dobierać się
do swoich kolegów, sióstr, braci, no i rodziców. Naród wyginie z powodu związków kazirodczych.
A wszystko przez to, że polska prawica nie umie czytać i w wytycznych WHO nt. edukacji seksualnej
znalazła zapis o "nauce masturbacji" i dlatego onanizm - ten zdrowy odruch - znalazł się w indeksie
czynów zakazanych.

Piszę z przyszłości. Nie lekceważcie tego napisałem
Zgłoś
ZaSwojePiję 2021-03-19, 17:21 11
kolosasz napisał/a:

większym problem jest to, że chłopcy wkraczający w okres dojrzewania płciowego, nie będą
znać metod rozładowania popędu płciowego. Skutki są łatwe do przewidzenia: chłopcy będą dobierać się
do swoich kolegów, sióstr, braci, no i rodziców. Naród wyginie z powodu związków kazirodczych.
A wszystko przez to, że polska prawica nie umie czytać i w wytycznych WHO nt. edukacji seksualnej
znalazła zapis o "nauce masturbacji" i dlatego onanizm - ten zdrowy odruch - znalazł się w indeksie
czynów zakazanych.

Co ty pierdolisz za farmazony zjebie lewacki? Wypierdalaj z sadistica.
Zgłoś
Radbug 2021-03-19, 17:28 21
kolosasz napisał/a:

czynów zakazanych.

Hahaha no kurwa, tak się składa mały lewacki pedałku, że jest dokładnie odwrotnie. Od wieków, ludzie żyli, rozmnażali się poprawnie, a liczebność populacji w każdym europejskim kraju rosła. Przy okazji nie zawracano sobie głowy jakimiś śmieciami spod teczowego znaku, jak ktos ich nie lubił to sie ich zamukało w więzieniach albo przymusowo leczyło z choroby homoseksualizmu i tyle. Niestety gdy zaczeto ich promować i gdy w tym twoim WHO wymyślono te hasła o przymusowej nauce walenia konia dla 4 latków w żłobku, to dziwnym trafem i dzietnośc i liczba mieszkańców Europejskich państw zaczeła spadać. Wnioski wyciągnij (tak jak kutacza z dupy kolegi) sam.
Zgłoś
dOpieca 2021-03-19, 17:40
Jak te ,,wojaki,, z poprzedniego tematu , Air foce nie pamietam dokładnie. Pedalstwo sie szerzy , trzeba uciekać
Zgłoś
przewodnik_elektryczny 2021-03-19, 20:44
nowynick napisał/a:

Za Hitlera w Polsce homosie byli gazowani. Za PRL urządzali akce jak Hiacynt i zamykali. W latach 90tych zaczęli olewać a od jakiegoś czasu promować. Czas się pakować....

Nie do końca tak było za czasów Hitlera. Hitler prześladował homosiów, ale tylko tych niemieckich za rozkład dyscypliny, niechęć do płodzenia dzieciaków i ogólnie za pedalstwo. Polskich i ogólnie nie-niemieckich miał gdzieś właśnie z tego samego powodu :nie rozmnażali się i woleli się parzyć ze sobą zamiast walczyć o ojczyznę więc Adi nie czepiał się ich za bardzo
Zgłoś
ComeToDie 2021-03-19, 22:57 2
Buk. horror, włoszczyzna, ale dupa pęka u samców beta
Zgłoś
a................p 2021-03-20, 0:52
ZaSwojePiję napisał/a:

Co ty pierdolisz za farmazony zjebie lewacki? Wypierdalaj z sadistica.

A co to, sadistic tylko dla prawaków?
Zgłoś
Tuco 2021-03-20, 1:10 1
arcybiskup napisał/a:

A co to, sadistic tylko dla prawaków?

Raczej dla tych, którzy nie potrzebowali jak ty, swojej starej do uczenia gdzie jest pizda. Chyba wiesz o czym mowa
Zgłoś
inhyeongsa 2021-03-20, 1:59 1
niestety, lewactwo wypełzło jak szczury z kanałów, trzeba to zdeptać
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem