Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:52
Homoseksualiści
Bestia_z_aquaparku • 2025-04-01, 19:54
00:00
00:17
Download
zboczeńcy
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Borsukas 2025-04-01, 20:02 10
Wini straciłem do ciebie szacunek
Zgłoś
Cezzar 2025-04-01, 20:02 17
xD a homoseksualiści to nie są zboczeńcy?

Może kierownik auta to też pedał
Zgłoś
Zbyszek3000 2025-04-01, 20:02 11
Homoseksualiści to zboczeńcy!
Pewnie dużo piw ujemnych bo was tu dużo
Zgłoś
MartweMurzyńskiePłody 2025-04-01, 21:02 34
Borsukas napisał/a:

Wini straciłem do ciebie szacunek

Jak mogłeś w ogóle szanować tego lewackiego knura? z c🤬ja spadłeś?
Zgłoś
Love_is_Love 2025-04-01, 21:09 19
Ja p🤬le. Ale trzeba mieć IQ szympansa żeby nie przestawać się takimi dyskusjami interesować... Co Was to obchodzi jakie zdanie ma na taki temat ten czy inny człowiek? To jest sfera prywatna kto kogo w dupę wali czy czyje smrody wychowuje. Serio c🤬j im wszystkim w dupę. Jako obywatele powinniście się raczej zastanawiać dlaczego do k🤬y nędzy, pomimo 3 lat wojny praktycznie nie mamy zapasów amunicji artyleryjskiej 155 mm? To standardowy kaliber w państwach NATO który jest intensywnie wykorzystywany na Ukrainie (od 2 do 3 tysięcy takich pocisków dziennie). Co my k🤬a robimy przez te 3 lata? Konia walimy czy co? Ukraińcy dają nam masę czasu na zbrojenia, a my tu się brandzlujemy pedałem który stara się dzielić społeczeństwo słowami które dla jednych są słuszne, a innych obrażają... Polacy nie dawajcie się tak manipulować, bo te polityczne kurewki pierwsze opuszczą nasze granice przy konflikcie ze wschodem. I c🤬j Wam wtedy będzie z tych pustych sprzeczek o to, co jest zboczeniem a co nie.
Zgłoś
Geraldinio 2025-04-01, 22:23 8
Zbyszek3000 napisał/a:

Homoseksualiści to zboczeńcy!
Pewnie dużo piw ujemnych bo was tu dużo

Jasne, bo to bezbożne. Walenie konia też należy surowo karać, a seks to tylko na misjonarza, bez zabezpieczeń i z żoną. Wszystko inne należy karać śmiercią, prawda?

No chyba, że się na lewo r🤬a żonę kolesia z Ordo Iuris, to wtedy wyższa racja stanu.
Albo się r🤬a kolegów w burdelu w Brukseli, gdy jest się skrajnie prawicowym europosłem Orbana, w końcu raz w dupę to nie pedał.
Rozwód kościelny mając dzieci też można dostać będąc czołowym politykiem pisu, no bo to wyjątkowa sytuacja.
ale wy pedały macie zakaz! my, wyżej wymienieni prawaki wam zakazujemy r🤬ania się!

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Spidzio 2025-04-02, 9:07 7
Geraldinio napisał/a:

Jasne, bo to bezbożne. Walenie konia też należy surowo karać, a seks to tylko na misjonarza, bez zabezpieczeń i z żoną. Wszystko inne należy karać śmiercią, prawda?
No chyba, że się na lewo r🤬a żonę kolesia z Ordo Iuris, to wtedy wyższa racja stanu.
Albo się r🤬a kolegów w burdelu w Brukseli, gdy jest się skrajnie prawicowym europosłem Orbana, w końcu raz w dupę to nie pedał.
Rozwód kościelny mając dzieci też można dostać będąc czołowym politykiem pisu, no bo to wyjątkowa sytuacja.
ale wy pedały macie zakaz! my, wyżej wymienieni prawaki wam zakazujemy r🤬ania się!

Bo prawicowcy i polscy katonazisci to najgorsi hipokryci pod słońcem - pod płaszczykiem bogobojności zrobią każde świństwo, złamią każde przykazanie

[ Dodano: 2025-04-02, 15:24 ]
Prawicowa patologia: banda łysych kretynów po zawodówkach, naćpanych Mefedronem i schlana najtańszą wódą z Biedronki. Kryptogeje i kibole, uwielbiający nazistów - rzygam jak patrzę na was, sp🤬oliny umysłowe z mózgiem wypranym do gołej kości , nienawistną propagandą TVRussiapublika.

Chorzy z nienawiści do wszystkiego czego te amebie móżdżki nie są w stanie ogarnąć. Ksenofobia, rasizm, seksizm, złodziejstwo, cwaniactwo, wóda i narkotyki - jesteście szambem i zakałą tego kraju.

A wszystko pod płaszczykiem religii i historii. JP2, PW44 i jednocześnie HWDP wytatuowane na suchych klatach . „Żołnierze wyklęci” i „Bób, homar, włoszczyzna”. Jakby was, barany, zapytać kto to był Traugutt, Wybicki czy Bór-Komorowski, to byście myśleli że to piłkarze albo dealerzy metą - jesteście żałośni w swojej tępocie - sram na was
Zgłoś
BambiPMT 2025-04-02, 15:27 1
Geraldinio napisał/a:

Nie musisz się bronić. Mnie twoja dupa nie boli.
Zgłoś
Cezzar 2025-04-02, 16:00 1
Love_is_Love napisał/a:

Ja p🤬le. Ale trzeba mieć IQ szympansa żeby nie przestawać się takimi dyskusjami interesować... Co Was to obchodzi jakie zdanie ma na taki temat ten czy inny człowiek? To jest sfera prywatna kto kogo w dupę wali czy czyje smrody wychowuje. Serio c🤬j im wszystkim w dupę. Jako obywatele powinniście się raczej zastanawiać dlaczego do k🤬y nędzy, pomimo 3 lat wojny praktycznie nie mamy zapasów amunicji artyleryjskiej 155 mm? To standardowy kaliber w państwach NATO który jest intensywnie wykorzystywany na Ukrainie (od 2 do 3 tysięcy takich pocisków dziennie). Co my k🤬a robimy przez te 3 lata? Konia walimy czy co? Ukraińcy dają nam masę czasu na zbrojenia, a my tu się brandzlujemy pedałem który stara się dzielić społeczeństwo słowami które dla jednych są słuszne, a innych obrażają... Polacy nie dawajcie się tak manipulować, bo te polityczne kurewki pierwsze opuszczą nasze granice przy konflikcie ze wschodem. I c🤬j Wam wtedy będzie z tych pustych sprzeczek o to, co jest zboczeniem a co nie.

chcesz iść walczyć to idź, nikt normalny w tych czasach na wojnę nie pójdzie więc po co ammo xD
Zgłoś
teracki675 2025-04-02, 17:34 2
zboczony jest ten kto się tym emocjonuje, kto komu wkłada
Zgłoś
smc 2025-04-03, 8:51 4
Można dać milion piw?

Film petarda!
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem