Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może kierownik auta to też pedał

Pewnie dużo piw ujemnych bo was tu dużo
Wini straciłem do ciebie szacunek
Jak mogłeś w ogóle szanować tego lewackiego knura? z c🤬ja spadłeś?
Homoseksualiści to zboczeńcy!
Pewnie dużo piw ujemnych bo was tu dużo
Jasne, bo to bezbożne. Walenie konia też należy surowo karać, a seks to tylko na misjonarza, bez zabezpieczeń i z żoną. Wszystko inne należy karać śmiercią, prawda?
No chyba, że się na lewo r🤬a żonę kolesia z Ordo Iuris, to wtedy wyższa racja stanu.
Albo się r🤬a kolegów w burdelu w Brukseli, gdy jest się skrajnie prawicowym europosłem Orbana, w końcu raz w dupę to nie pedał.
Rozwód kościelny mając dzieci też można dostać będąc czołowym politykiem pisu, no bo to wyjątkowa sytuacja.
ale wy pedały macie zakaz! my, wyżej wymienieni prawaki wam zakazujemy r🤬ania się!

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Jasne, bo to bezbożne. Walenie konia też należy surowo karać, a seks to tylko na misjonarza, bez zabezpieczeń i z żoną. Wszystko inne należy karać śmiercią, prawda?
No chyba, że się na lewo r🤬a żonę kolesia z Ordo Iuris, to wtedy wyższa racja stanu.
Albo się r🤬a kolegów w burdelu w Brukseli, gdy jest się skrajnie prawicowym europosłem Orbana, w końcu raz w dupę to nie pedał.
Rozwód kościelny mając dzieci też można dostać będąc czołowym politykiem pisu, no bo to wyjątkowa sytuacja.
ale wy pedały macie zakaz! my, wyżej wymienieni prawaki wam zakazujemy r🤬ania się!
Bo prawicowcy i polscy katonazisci to najgorsi hipokryci pod słońcem - pod płaszczykiem bogobojności zrobią każde świństwo, złamią każde przykazanie
[ Dodano: 2025-04-02, 15:24 ]
Prawicowa patologia: banda łysych kretynów po zawodówkach, naćpanych Mefedronem i schlana najtańszą wódą z Biedronki. Kryptogeje i kibole, uwielbiający nazistów - rzygam jak patrzę na was, sp🤬oliny umysłowe z mózgiem wypranym do gołej kości , nienawistną propagandą TVRussiapublika.
Chorzy z nienawiści do wszystkiego czego te amebie móżdżki nie są w stanie ogarnąć. Ksenofobia, rasizm, seksizm, złodziejstwo, cwaniactwo, wóda i narkotyki - jesteście szambem i zakałą tego kraju.
A wszystko pod płaszczykiem religii i historii. JP2, PW44 i jednocześnie HWDP wytatuowane na suchych klatach . „Żołnierze wyklęci” i „Bób, homar, włoszczyzna”. Jakby was, barany, zapytać kto to był Traugutt, Wybicki czy Bór-Komorowski, to byście myśleli że to piłkarze albo dealerzy metą - jesteście żałośni w swojej tępocie - sram na was
Jasne, bo to bezbożne. Walenie konia też należy surowo karać, a seks to tylko na misjonarza, bez zabezpieczeń i z żoną. Wszystko inne należy karać śmiercią, prawda?
Nie musisz się bronić. Mnie twoja dupa nie boli.
Ja p🤬le. Ale trzeba mieć IQ szympansa żeby nie przestawać się takimi dyskusjami interesować... Co Was to obchodzi jakie zdanie ma na taki temat ten czy inny człowiek? To jest sfera prywatna kto kogo w dupę wali czy czyje smrody wychowuje. Serio c🤬j im wszystkim w dupę. Jako obywatele powinniście się raczej zastanawiać dlaczego do k🤬y nędzy, pomimo 3 lat wojny praktycznie nie mamy zapasów amunicji artyleryjskiej 155 mm? To standardowy kaliber w państwach NATO który jest intensywnie wykorzystywany na Ukrainie (od 2 do 3 tysięcy takich pocisków dziennie). Co my k🤬a robimy przez te 3 lata? Konia walimy czy co? Ukraińcy dają nam masę czasu na zbrojenia, a my tu się brandzlujemy pedałem który stara się dzielić społeczeństwo słowami które dla jednych są słuszne, a innych obrażają... Polacy nie dawajcie się tak manipulować, bo te polityczne kurewki pierwsze opuszczą nasze granice przy konflikcie ze wschodem. I c🤬j Wam wtedy będzie z tych pustych sprzeczek o to, co jest zboczeniem a co nie.
chcesz iść walczyć to idź, nikt normalny w tych czasach na wojnę nie pójdzie więc po co ammo xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie