18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
Homosie i Powstanie
Magik2501 • 2010-07-17, 19:02

Chyba na hardzie to powinno być - homosie robią wpinki ze swoją flagą na tle kotwicy powstańczej!
Nie żeby miał coś do samego homoseksualizmu, bo on istnieje od zawsze, ale to jest już ku*wa przegięcie! Nie dość, że promują zboczenia na ulicy to jeszcze odpie*dalają takie akcje!

I weź tu się dziw skąd w ludziach niechęć do nich
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zafirah 2010-07-18, 2:35 26
a na drzewach zamiast lisci,
winni wisiec homoseksualisci
Zgłoś
S................7 2010-07-18, 2:38 2
Pieprzyć homofobów i nacjonalistów!
Zgłoś
OFF 2010-07-18, 3:07 4
Szymek57 napisał/a:

Pieprzyć homofobów i nacjonalistów!

przesadzili,ktoś miał durny pomysł.. ciekawe,czy ktoś za to odpowie
Zgłoś
gumol 2010-07-18, 3:16 3
kubulek napisał/a:

Jeszcze ci podziękują za słowa Taki krótki dowcip mi się przypomniał:

Kłóci się na ulicy dwóch pedałów. Obrzucają się ostro mięsem, w końcu jeden z nich krzyczy do drugiego:
-Chuj ci w dupę!
a drugi na to:
- A ty znowu o miłości!

Jest jeszcze krótszy dowcip o pedałach:

Ten tego.

Zgłoś
G................r 2010-07-18, 3:56 1
A kto powiedział, że mowa o "Polska Walcząca", a nie "Pedały Walące"?
Zgłoś
rrdzony 2010-07-18, 4:36 2

bo w życiu trzeba mieć do siebie dystans

a co do tematu przypinek z PW:
nie masturbuję się w rocznicę świąt narodowych, nie jestem patriotą, aczkolwiek walkę powstańców uważam za słuszną i szanuję. ale pomysł z wykorzystaniem tych symboli uważam za "z dupy wzięty". no bo co to ma sugerować/symbolizować? bez sensu
Zgłoś
zonk 2010-07-18, 8:17 20
do obrońców pedałów: Nie podoba się że ludzie jadą po nich ? To wypierdalać z tego portalu.

Jakoś hetero nie obnoszą się tak ze swoją seksualnością bo to naturalne jest i normalne. Tylko homosie muszą pokazywać jacy oni są super zajebiści bo się mogą w kakao jebać :/
Zgłoś
abominacja 2010-07-18, 8:57
@up
Jestem hetero (no dobra - bi ) - to ja już nie mogę w kakao?
Zgłoś
j................o 2010-07-18, 9:14 7
Powiem tyle ... jeśli nie wiemy jak to leczyć to nie znaczy że to nie jest choroba . Widziałem porównania do narkomanów i alkoholików że niby ci mogą mieć dzieci a homosie nie i w sumie można dyskutować dlaczego facet nie zapładnia faceta , ciekawa sprawa ... czyżby to było nienormalne ? Pewnie "Bóg" czy "Natura" to "homofoby" i dlatego im tak na złość zrobili ...
Czy widzieliście alkoholików którzy obnoszą się ze swoją chorobą na jakiejś manifestacji ?!
Tolerancja ma granice ja bym im dał te podstawowe prawa w szpitalu i dziedziczenia a na inne tematy nawet bym z nimi nie dyskutował .
Zgłoś
Ziperland 2010-07-18, 9:37
Obnosza sie z tym i robia manifestacje dlatego ze nie sa na równi traktowani z parami hereoseksualnymi. to tak samo jak prawnicy ktorzy zarabiaja dobry hajs nie strajkuja w przeciwienstwie do pielegniarek ktore musza pokazac ze zasluguja na wiecej. Osobiscie zupełnie nie przeszkadza mi ze moj sasiad uprawia seks z innym facetem boto jego sprawa i ani mnie to nie obraza i nie rujnuje zycia. Odnośnie adpocji trzeba by sprawdzic jak to funkcjonuje w innych krajach. Zaostrzyc rygor i byc moze taka rodzina homo była by o wiele lepsza niz rodzina alkoholikow, lub sam pobyt w domu dziecka. pozdrawiam.
Zgłoś
Skupek 2010-07-18, 9:49 1
SQT napisał/a:

To wypierdalać z tego portalu.

A kim Ty kurwa jesteś plebsie, żeby takie rzeczy tu wypisywać?
Zgłoś
lesiot 2010-07-18, 10:07 8
tidimel napisał/a:

jestem ciekaw jak by zareagowała społeczność jakby zrobili takie gadżety "pedalskie" z Tupolewem w tle lub coś w tym stylu

Następnym razem będą w koszulkach z napisem:
"Wchodzę między pośladki jak tupolew w las!"
Zgłoś
Giewont3000 2010-07-18, 10:20
2 homo w życiu nie będzie mogło założyć rodziny! Po moim trupie!
Zgłoś
arratres 2010-07-18, 10:59 1
dzieci? jak chcą, to niech sobie robią.
Zgłoś
gregohr 2010-07-18, 11:17
jacko napisał/a:

P? Pewnie "Bóg" czy "Natura" to "homofoby" i dlatego im tak na złość zrobili ...

natura? przecież w naturze też zdarza się, że pies psa w dupala ujeżdża... co prawda nigdy nie widziano, żeby jedna żubrzyca drugiej lizała, ale może się z tym kryją
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem