📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Wy chyba kurwa jedyne czym jeździcie to autobusem do szkoły kurwa....Jak ktoś napisał wcześniej liczy się tu perspektywa...Jakby koleś zapierdalał 180 to bym go moją Vectrą z 97 roku wzioł kurwa....A to nie jest możliwe ja pierdole.
Nawet kurwa jadc samochodem kierowca widzi inaczej niż pasażer siedzący obok... Tu macie kamere na wprost i dlatego wam sie wydaje ze nie jedzie 3 stów...a naprawdę jedzie , na prost wydaje się wolniej...Sprawdzcie sobie , przejedzcie sie samochodem nawet jako kierowca i zapierdalajcie no tą stówke a potem siądzcie na siedzeniu pasażera i niech ktoś zapierdala 100 a bedzie sie wam wydawać że jedzie dużo więcej..."Dawcy" wkurwiają na drogach bo sam bym nie raz w gówniarza na skuterze przyjebał , ale co jak co to lubie oglądać jak ktoś zapierdala bo i sam lubie depnąć
Nawet kurwa jadc samochodem kierowca widzi inaczej niż pasażer siedzący obok... Tu macie kamere na wprost i dlatego wam sie wydaje ze nie jedzie 3 stów...a naprawdę jedzie , na prost wydaje się wolniej...Sprawdzcie sobie , przejedzcie sie samochodem nawet jako kierowca i zapierdalajcie no tą stówke a potem siądzcie na siedzeniu pasażera i niech ktoś zapierdala 100 a bedzie sie wam wydawać że jedzie dużo więcej..."Dawcy" wkurwiają na drogach bo sam bym nie raz w gówniarza na skuterze przyjebał , ale co jak co to lubie oglądać jak ktoś zapierdala bo i sam lubie depnąć
NieWiemZeWiem@
odjeb się od malucha.
odjeb się od malucha.
jest coś o prędkości maksymalnej dla tego oto wybryku Japończyków
Oooo w Anglii jak w Polsce- prawy pas najszybszy!!
ja pierdole to nagrajcie swój filmik jak zapierd.alacie na skuterze... hejty jebane
WOW jedziesz szybko na motocyklu!!! Ty to jesteś prze kot!! Inni nie dają rady manetki do końca odkręcić. Widać, ze przez lata ćwiczyłeś rękę wieczorami
Ktoś rozpędza się motocyklem do "czistu"? Wow, wrzuć to lepiej na jakieś forum licealistów albo gimnazjum, będziesz miał lepsze rwanie niż tutaj.
Typie kierownice masz nie po tej stronie :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów