Po za tym nie planuje sie rozjebac bo mam dla kogo zyc;)))
Brawo dla miszcza prostej.
Widać, że słabe zarobki w UK - na skórzaną porządną kurtkę nie starczyło...
Brawo dla miszcza prostej.
Na zarobki nie narzekam
Jak sie przyjrzysz to mam przeciwdeszczowke - znawco
Dzieki za "miszcza" ale za takiego sie nie uwazam
Pięknie potraficie pisać dla kogo wy chcecie życ i jak się profesjonaliści zachowują, a nie małolaty i chołota a pózniej robicie filmiki tego typu . Zapierdalasz 300 na godzinie i wystarczy mały błąd i pozbawisz jakąś rodzine Ojca, Matki albo i nawet dzieci. Zero szacunku dla was Profesjonalnych i rozważnych kierowców jednośladów........
No wiem straszni "my" jestesmy
Ale czym by bylo zycie bez "nas", nie mial bys co ogladac na sadolu
i 300km/h ledwo co tira dogania koleś chyba ci się coś pojebało haha chciał zabłysnąć pokazać jaki hardcore a okazał się zwykła pipa
Po pierwsze zacznijmy od tego że te 186 co masz na liczniku to tylko kmh a nie mph Więc nie rób ludzi w chuja
Hmmm bardzo ciekawa teoria
Honda CBR 1100 XX Blackbird przy 10tys obrotow na szostym biegu jedzie zaledwie 186km/h ???
Chyba sam siebie robisz w chuja albo chcesz zablysnac
Po pierwsze zacznijmy od tego że te 186 co masz na liczniku to tylko kmh a nie mph Więc nie rób ludzi w chuja
Oczywiście, że licznik jest w MPH i nie pierdolcie bzdur znawcy.
W 20 sekundzie powyższego filmiku zapięty jest drugi bieg, budzik wskazuje 9 tysięcy a prędkość 87.
W poniższym ten sam motocykl, te same zegary i licznik w KMH 33 sekunda, drugi bieg, 8 tysięcy obrotów i 121 na zegarze.
/watch?v=XLGAjYFNAg0
Więc uprzejmie proszę o nie pierdolenie tak wielkich głupot bo wprowadzacie tych co nie mają pojęcia w błąd.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów