18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
ciastek0302 2017-05-23, 17:26 1
i ta wieśniacza zmiana biegów <3
Zgłoś
sirmlcs 2017-05-23, 17:30 1
I dobrze mu tak
Zgłoś
kompatybilny 2017-05-23, 17:39 3
A ja bym taką hondzine chciał.
Zgłoś
~Velture 2017-05-23, 18:07 5
Hacker40 napisał/a:

Pewno turbina na płaszczu wodnym i wyjebało wężyk, poskładać sprawdzić i można jechać dalej.

Nie. Po prostu przewody chłodnicze samego silnika wyjebały. Wystarczy poskładać i jechać dalej.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
damian15snk 2017-05-23, 18:47 2
Mialem typa w pracy ktory wlozyl 13 tys funtow w opla corse . Wygladala OK chodzila zajebiscie z tym ze palila 40 litrow I po miesiacu wozonka poszla na szrot marzenia sa po to zeby je spelniac. A kasa zeby wydawac
Zgłoś
shiters 2017-05-23, 19:14 1
Jeśli honda to tylko motocykle. Tak samo jak suzuki
Zgłoś
Dexterous 2017-05-23, 19:23 4
Moja honda, szybsza niż wygląda

Слава Україні! Героям слава!
Zgłoś
przemek 2017-05-23, 19:45 2
squirt i po temacie
Zgłoś
ZajętyPelikan 2017-05-23, 19:58
Wytłumaczcie mi, czy to jest normalne, że na hamowni stoi się na progach dociskając samochód?, a także czy nie powinno być tak, że samochód stoi z kołami między 2 wałkami?, a nie tak jak na tym filmiku, że stoi kołami na pojedynczym wałku?
Zgłoś
firedragon555 2017-05-23, 20:41 2
@up w Europie stosuje się 2 walki na kolo, w Stanach stosuje się 1 duży wałek na oś, trochę inna metoda mierzenia
Zgłoś
Sinecod 2017-05-23, 21:06
boszlu napisał/a:

Z ciekawości, czym jeździsz?

A co to ma do rzeczy?

Siostra mojej ex też ma taką konserwę jak powyżej (bo ogólnie ze swoim boyem mają pierdolca na punkcie syfika), 4 lata temu rachunek jaki zamykał włożony piniądz to jakieś 17 tysi i nadal coś dokupywali plus robocizna. Konserwę kupili za 5 i to w stanie "jako-tako". Oczywiście jeśli nie zmieniła ze swoim boyem podejścia to nadal wszystkie systemy bezpieczeństwa są niesprawne, ale grunt że alusy i spojler (no jak zobaczyłem tą konserwę to myślałem że pierdolnę) są. I nie, to auto praktycznie cały czas stoi (chłopaka jej zresztą też), jeżdżą sobie tylko na jakieś zloty. A czym jeżdżą na co dzień? Skodą jej ojca...

I nie, nie mam bólu dupy. Za tą kasę co wjebali w ten szrot można by kupić Lexusa L200 przy dobrych wiatrach albo i niewielkim dokładzie. Czyli rasowe auto o sportowym zacięciu. No ale jak komuś się nudzi i chce sobie dla jaj zrobić taką puszkę do świrowania to przecież mu nie zabronimy...
Zgłoś
Bipi92 2017-05-23, 21:17 1
khrystall napisał/a:

Mnie tam zastanawia po co ładować kase w tuning jakiegos starego grata?

Budowa starego grata czy to Honda VW Volvo Audi czy tam inne co rocznikowo są już dawno pełnoletnie daje satysfakce z wykonanej pracy.
Zgłoś
boszlu 2017-05-23, 22:51
Sinecod napisał/a:

A co to ma do rzeczy?

Ja nie wiem co do rzeczy ma historia o chłopaku siostry ex który dokupił alufelgi i spoiler. 500 hp nie zrobisz na felgach i spoilerze, widać że nie jest to agro tuning, trzeba mieć duże pojęcie, czasu i gotówki żeby zrobić coś takiego, a po prostu mu się pewnie rozszczelnił wąż od chłodniczego. Na dobrych oponach to setkę zapnie pewnie w 5 s i może się poganiać z taką M5 albo Type R-em z salonu "bez obawień". Nie sztuką jest kupić z salonu, sztuką za 1/3 ceny zbudować coś co przewyższy osiągami nowe auto. Built, not bought do lexa is nawet nie porównuję, wgl inna klasa samochodu.

Btw jak ktoś jest zainteresowany tematem to jest gość który ma kanał na YT i robi podobną zabawkę, kanał się nazywa
BoostedBoiz.
Zgłoś
~Velture 2017-05-24, 14:20
Sinecod napisał/a:

I nie, nie mam bólu dupy. Za tą kasę co wjebali w ten szrot można by kupić Lexusa L200 przy dobrych wiatrach albo i niewielkim dokładzie. Czyli rasowe auto o sportowym zacięciu

Nie rozśmieszaj mnie.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
MasterEfer 2017-05-24, 19:50
Się kurwa nie dziwie że wyjebał jak nawet małego wentylatora przed chlodnicą nie postawili
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów