📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No tak. Na chuj używać ten ogromny wentylator który trzymają gdzieś w garażu. Przecież to tylko ozdoba a chłodzenie jest dla pedałów....
Barany.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Barany.
Barany.
ten ogromny wentylator to służy do napędzania wózka z siedzącym na nim pracownikiem kiedy szef jest poza biurem
PS zajebista zabawa tak w ogóle
no przecież jak widzę syfika i kolesi z tunelami w uszach to skojarzenia z padalstwem same się nasuwają.
???
Mnie tam zastanawia po co ładować kase w tuning jakiegos starego grata?
Pewno turbina na płaszczu wodnym i wyjebało wężyk, poskładać sprawdzić i można jechać dalej.
khrystall napisał/a:
Mnie tam zastanawia po co ładować kase w tuning jakiegos starego grata?
Z ciekawości, czym jeździsz?
500hp 500zł to ona teraz jest warta Wszystkie konie uciekły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów