Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
po drugie : ale pierdolicie, ze bmw takie drogie, a takie slabe i jakas honda wygrala. tylko , ze bmw kupujesz bo jest zajebiscie komfortowe, a nie zeby napierdalac po miliard na godzine po autosradach. kurwa kupili sobie jakas honde, wyzylowali silnik, wyjebali wszystko, siedza na taborecie i wyprzedzili bmw. no kurwa zajebiscie. jezeli dla kogos jest to wyznacznik "dobrosci" samochodu to gratuluje
tak wiemy ty wolisz tigre wieśniaczku
@kool83
dziwne, jakoś moja honda chodzi jak nowa oO
milo popatrzec jak dzieci rodzicow zarabiajacych, tyle ze moze na civica starczy po paru latach, pucuja sie ze jakis podrasowany badziew wyprzedza bmw, na ktore 3 wasze pokolenia nie zarobia Tej buraczanej civicki to bym nie wzial nawet jakby ja do pepsi dodawali, juz myslalem ze przy 150 sie na pol zlamie
No pewnie, bo lepiej rowerem jeździć
@HondaH22
tyle, że te silniczki z japońców po kilku latach na złom tylko się nadają
Mam taką Hondę jak na filmiku z ekonomicznym silnikiem 1.5 i jeździ, dziwne co? powinna być na złomie? no proszę rozczarowałem cię.
Nie chce mi się odpisywać na wszystkie komentarze ale ten filmik jest tylko odpowiedzią na http://www.sadistic.pl/bmw-m6-g-power-vs-ferrari-355-spider-piekna-redukcja-vt69142.htm
jeśli ktoś ma zamiar ostro tuningować to chyba nie będzie kupować auta za 50tyś...
a kredyt ? genialny pomysł jak sobie zajebać życie na kilka lat, żeby tylko jeździć zajebistym autem..
Dla bogaczy bmw jest ok bo dużo kosztuje. Największe wrażenie na ludziach robi samochód który sam stworzysz. Wolę kupić hondę czyli auto zajebiście podatne na tuning niż bmw które jest na każdym wiejskim skrzyżowaniu.
A poza tym bmw też jest samochodem za dychę.
Zawsze mnie wkurwia jak udzielają się Ci co puszczają na full puci puci w swoich BM'kach a nie zdają sobie sprawy że to już nie robi wrażenia. Zdecydowanie oglądnę się za rtype niż za m3
W samochodzie liczy się komfort podróżowania. I tyle w temacie. Honda faktycznie zostawiła BeMke daleko w tyle. Ale kierowca BeMki w tym czasie trzymał rękę na skórzanym podłokietniku rozpierając się wygodnie w skórzanym fotelu z wielopłaszczyznową regulacją ściskając w ręku miła w dotyku kierownicę. Chociaż BeMka tak na oko 5x droższa niż ten Civik .
A co do kierowców "wyścigowców" spotykanych na światłach w każdym mieści i każdej szerszej drodze to przypomina mi się historia pewnego Subaru, które nie dało rady sprostać mojej Szkodzie Felicji 1.3 Kombi (świeć Panie nad jej silnikiem...). Co jakiś ciaśniejszy zakręt to zwalniał do jakichś 60km/h. Ale jak tylko droga była prosta, to siedział mi na zderzaku... Aż do następnego zakrętu
Ty się chwalisz czy żalisz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów