18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
koolowsky 2011-02-23, 21:56 6
Honda Cwelonda tu wypruta ze wszytskiego waży jakieś 500 kg to nie ma co się dziwić...
Zgłoś
AdmirałFloty 2011-02-23, 21:58 2
Właśnie to uwielbiam! Niepozorne autko wciąga niby mocną fure. Mam punto 2 każdy myśli że to 1.2. Zwykle żółte punto z kołpakami i emblematem na klapie 1.2 Znaczki HGT pościągałem. Seryjnie moje HGT miało 130 KM teraz ma 180KM przy masie 900kg. W mieście nie ma na to wariata.
Zgłoś
SokolWNW 2011-02-23, 22:03 1
kool83 napisał/a:

Honda Cwelonda tu wypruta ze wszytskiego waży jakieś 500 kg to nie ma co się dziwić...

Wydmuszka, ale BMW w tyle? i ile kasy zaoszczędzonej , aa Honda waży około 1000kg może teraz 900kg bo ile mogą plastiki ważyć.
Zgłoś
PrezesTegoBurdelu 2011-02-23, 22:03 4
Honda rządzi

Kod:
http://www.zw.com.pl/artykul/284828,569674.html

Gdyby ktoś miał jakiekolwiek pytania co do tekstu:
Cytat:

Prędkościomierz hondy w chwili uderzenia wskazywał 154 km/h.

Powiem tylko tyle że skoro prędkościomierz zatrzymał się na takiej prędkości to musiał lecieć ok. 200 km/h
Zgłoś
SokolWNW 2011-02-23, 22:06 23
Pierwsze lepsze zdjęcie z googli

Chyba każdy pozna, że to BMW.
Zgłoś
r................1 2011-02-23, 22:18 2
Honda RLZ

Nie chciałbym być na miejscu tych w BMW itd. ...
Zgłoś
koolowsky 2011-02-23, 22:20 15
ale ci z bmw, przynajmniej z przodu, to raczej przeżyli

zresztą nie ważne, ważne jest to, że koleś z bmw na bank więcej rucha niż ten z hondy
Zgłoś
magikp1 2011-02-23, 22:30 3
Mr.Chris napisał/a:

Honda rządzi

Kod:
zw.com.pl/artykul/284828,569674.html

Gdyby ktoś miał jakiekolwiek pytania co do tekstu:
Cytat:
Prędkościomierz hondy w chwili uderzenia wskazywał 154 km/h.

Powiem tylko tyle że skoro prędkościomierz zatrzymał się na takiej prędkości to musiał lecieć ok. 200 km/h

SokolWNW napisał/a:

Pierwsze lepsze zdjęcie z googli

Chyba każdy pozna, że to BMW.

żeby nie było każde auto można rozdupczyć

sadistic.pl/dumny-z-siebie-farciarz-vt17225.htm
Zgłoś
sapek007 2011-02-23, 22:57 2
Jak zrobić sok z buraków?
Wrzucić granat do BMW i wystarczy.
Zgłoś
Oddo 2011-02-23, 23:12 4
a ja mam rower
Zgłoś
henias87 2011-02-23, 23:53 1
a szlachta wozi sie audi ;]
Zgłoś
koolowsky 2011-02-24, 1:06 2
@up
chyba na koniu
Zgłoś
fejzez 2011-02-24, 4:36
civiv 2x lżejsze
Zgłoś
deniZ 2011-02-24, 8:54
fejzez: tak, masz racje, bo logo bejcy wazy tone
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem