Cała prawda o Ciwikach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
podobno jeśli parkuje się obok civica to z tej strony z której stał łapie nasz samochód korozja
Polnischefuhrer napisał/a:
podobno jeśli parkuje się obok civica to z tej strony z której stał łapie nasz samochód korozja
Podobno jak się parkuje obok twojej starej w łóżku to od strony której leży łapie nasz organizm wirus HIV
Lelon napisał/a:
hahaha widać ,że masz honde syfika hahaha kurwa japońskiego szoguna
Podobno jak się parkuje obok twojej starej w łóżku to od strony której leży łapie nasz organizm wirus HIV
ThunderZ napisał/a:
lepszy civic niz golf 3 lub bmw jeśli chodzi o cene, moc i koszty pozdrawiam hejterów którzy zapierdalają codziennie na busa. PS. już przesiadłem się na audi..
Rodzice zasponsorowali 80 w gazie?
Ja pierdole to na prawdę kogoś bawi?
dancio91 napisał/a:
To gdzie Ty kurwa mieszkasz, że ludzie na Golfa 3 zwracają uwagę?
Wola Justowska, Kraków. Tak zwracają uwagę, jak w auto zainwestuje się tyle co niektórzy wykładają na "bezwypadkowe" kilku roczne auto z "DDR", i zrobi się je ze smaczkiem, to jest na co popatrzeć . Zresztą nie jest to seria i potrafi zadziwić.
A no i nie rozwiercałem tłumika, mam 4-2-1 na kwasówce 2,5".
bigos bez kapusty haha
Dobry materiał.
Miałem Prelude V, trwała była. Żałuje, że sprzedałem bo to fajny bolidzik.
Miałem Prelude V, trwała była. Żałuje, że sprzedałem bo to fajny bolidzik.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów