Cała prawda o Ciwikach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Umarłem ze śmiechu tak głupie, że aż piękne. Na główną!
Skąd oni biorą tych pistoleros
Od pierwszych sekund mam głupawkę, zajebisty kawałek!
lepszy civic niz golf 3 lub bmw jeśli chodzi o cene, moc i koszty pozdrawiam hejterów którzy zapierdalają codziennie na busa. PS. już przesiadłem się na audi..
Stan ich uzębienia jest taki sam jak Civica mojego sąsiada
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
Mam golfa 3 GTI ( tak, wiem wasze e36 1.6 z m ciągnie lepiej od sashy grey ) i poza blachą nie mam na co narzekać. Bezawaryjnośc, użyteczność, wygląd. Mało tego sporo ludzi uwagę zwraca na niego.
kosmaty69 napisał/a:
Mam golfa 3 GTI ( tak, wiem wasze e36 1.6 z m ciągnie lepiej od sashy grey ) i poza blachą nie mam na co narzekać. Bezawaryjnośc, użyteczność, wygląd. Mało tego sporo ludzi uwagę zwraca na niego.
To gdzie Ty kurwa mieszkasz, że ludzie na Golfa 3 zwracają uwagę?
Up
Ale gaz musowo jest?, wygląd najważniejszy, golf 3 był najladniejszy przed i potem były syfy, uwagę przyciąga wiadomo pewnie masz wyzior bebeszony to respekt jest jak wjeżdżasz w zabudowanym.
Ale gaz musowo jest?, wygląd najważniejszy, golf 3 był najladniejszy przed i potem były syfy, uwagę przyciąga wiadomo pewnie masz wyzior bebeszony to respekt jest jak wjeżdżasz w zabudowanym.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów