Nie mam na ten temat nic do napisania. Oglądać i delektować się
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Czym się tu delektować? Że koleś umie zapierdalać po prostej? Hmm...co kto lubi.
sam jestes do wymiany plyta pod silnikiem jest
płyta jebła w miskę i miska do wymiany.
Niesamowity film. Auto nietuzinkowe, akcja trzyma w napięciu, do samego końca nie wiadomo, że się nic nie wydarzy.
Aż musiałem się zalogować. Skąd taki hejt na honde? Jestem pewien że większa część z was wsiadłaby do tego auta i by się posrała w gacie! (ja pewnie też) Hondy to niezniszczalne auta.
Hondy to piękne i szybkie auta zdecydowanie nie dla każdego.
Silniki w Vtece to prawdziwe szlifiery. Niezniszczalne.
I dziwię się złu [...]
Nie boję się śmierci
Zrodziłem się z chmur
Hondy to piękne i szybkie auta zdecydowanie nie dla każdego.
Silniki w Vtece to prawdziwe szlifiery. Niezniszczalne.
wisnia9202@
serio?
a powiedz no... ile kasy trzeba wjebać w fabrycznego v-teca by pojechał na równi z 2.200 kg limuzyną z silnikiem v8 np. 4.2 lub 4.4 litra?
no, przynajmniej 3.7 lub 3.5 litra?
serio?
a powiedz no... ile kasy trzeba wjebać w fabrycznego v-teca by pojechał na równi z 2.200 kg limuzyną z silnikiem v8 np. 4.2 lub 4.4 litra?
no, przynajmniej 3.7 lub 3.5 litra?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów