Fajnie zrobiona reklama przedstawiająca tworzenie różnego typu pojazdów( i nie tylko) by Honda.
Fajnie zrobiona reklama przedstawiająca tworzenie różnego typu pojazdów( i nie tylko) by Honda.
bo to są trudne sprawy, a nawet bardzo trudne
Ahaaaaaa to tak się produkuje samochody i motocykle.
Honda FCX Clarity
Zauważcie, ze w tej reklamie koleś "wyciska" ten samochód, w efekcie czego powstaje woda.Napęd:
Honda FCX Clarity napędzana jest ogniwami paliwowymi z wodoru. Tankowanie pojazdu wodorem odbywa się na specjalnie przystosowanych stacjach wodorowych. Wodór spalany za pomocą tlenu w ogniwie paliwowym (silnik chemiczny) zamienia energię chemiczną na elektryczną zasilającą silnik elektryczny o mocy 136 KM i momencie obrotowym 256 Nm, którego efektem spalania jest para wodna. Energia elektryczna przechowywana jest w 288V baterii litowo-jonowej. Auto rozpędza się do 160 km/h. Zasięg auta wynosi ok. 430 km. W aucie nie ma skrzyni biegów. Samochód dzięki układowi wspomagania rozruchu odpalać można także przy minus trzydziestu stopniach Celsjusza.
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzihondy palo olej
Jasne, że palą, jak każdy samochód, który ma właściciela idiotę, który pałuje na zimnym i nie dba. Moja Honda ma lat naście, a od wymiany do wymiany pobór oleju jest na bagnecie niezauważalny. No ale ja zalewam tylko syntetyczny olej i używam najlepszych części na świecie, czyli Honda OEM.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów