📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
A więc podsumowując, musisz wydać 80 tyś na auto i włożyć w niego 100 tyś, żeby mieć szanse z 1000ccm motocyklem, z kierowcą który się nawet nie składa przy przyspieszaniu...
nismo napisał/a:
A więc podsumowując, musisz wydać 80 tyś na auto i włożyć w niego 100 tyś, żeby mieć szanse z 1000ccm motocyklem, z kierowcą który się nawet nie składa przy przyspieszaniu...
OKEJ
(YOUTUBE) watch?v=zq0eJjaE0JE&feature=channel_video_title
Dla wyjasnienia GOLF I nie zardzewialy 3.2 Vr6
sadistic.pl/golf-1-vs-susuki-gsx-1000-r-vt81253,15.htmcomments
Na drugiej stronie komentarzy wyjaśniłem już to kiedyś...
Na drugiej stronie komentarzy wyjaśniłem już to kiedyś...
@abaddon646
jeśli midomi się nie myli to No More Sorrow - Linkin Park
jeśli midomi się nie myli to No More Sorrow - Linkin Park
Nikczemny płód za pierwszego posta otrzymuje piwo
Honda robiona z sercem. Nie jestem fanem przeróbek huj, że pewnie wiele tym silnikiem kilometrów nie zrobi, ale trudno tej Hondzie nie przytaknąć.
Honda robiona z sercem. Nie jestem fanem przeróbek huj, że pewnie wiele tym silnikiem kilometrów nie zrobi, ale trudno tej Hondzie nie przytaknąć.
nie ma to jak VTEC i piździarny intercooler zresztą cały mod silnika jest przechuj
No dobra jest sobie sóper chąda z obciętym tłumikiem i końcówką wydechu firmy tesco +835735893 koni. Popierdziała sobie, jakiś gość w tle się spuścił i co? Nie widzę w tym nic sadystycznego ani nic interesującego.
kto następny ?
nissan gtr switzer p800
nissan gtr switzer p800
okanslig napisał/a:
A samochodami jaraja sie najbardziej chlopaki ze wsi, nie wiem czemu.
Może dlatego, że chłopaki ze wsi w większości mają prawo jazdy (i to najczęściej nie tylko jednej kategorii) i nie jeżdżą tramwajem/autobusem/rowerem/chujem kolegi??
ciekaw tylko jestem jakby wyglądał chińczyk, na ba-dziewiarskim skuterku , uderzony przez taki samochodzik jadący z maksymalną prędkością xd (a i dałem piwa wszystkim w tym temacie ... chociaż nie wiem po co...)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów