18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
gambiterv 2011-09-07, 18:58 1
Honda The Power Of Diesel :p
Zgłoś
ThunderZ 2011-09-07, 22:21 1
gambiterv napisał/a:

Honda The Power Of Diesel :p

jaki diesel ?
Zgłoś
nismo 2011-09-07, 22:30 1
A więc podsumowując, musisz wydać 80 tyś na auto i włożyć w niego 100 tyś, żeby mieć szanse z 1000ccm motocyklem, z kierowcą który się nawet nie składa przy przyspieszaniu...
Zgłoś
ATOMOWYANDRZEJ 2011-09-07, 22:39 1
nismo napisał/a:

A więc podsumowując, musisz wydać 80 tyś na auto i włożyć w niego 100 tyś, żeby mieć szanse z 1000ccm motocyklem, z kierowcą który się nawet nie składa przy przyspieszaniu...

OKEJ

(YOUTUBE) watch?v=zq0eJjaE0JE&feature=channel_video_title

Dla wyjasnienia GOLF I nie zardzewialy 3.2 Vr6
Zgłoś
nismo 2011-09-07, 22:53 1
sadistic.pl/golf-1-vs-susuki-gsx-1000-r-vt81253,15.htmcomments
Na drugiej stronie komentarzy wyjaśniłem już to kiedyś...
Zgłoś
r................d 2011-09-07, 23:09 1
@abaddon646
jeśli midomi się nie myli to No More Sorrow - Linkin Park
Zgłoś
mcmt 2011-09-08, 0:43 1
Nikczemny płód za pierwszego posta otrzymuje piwo

Honda robiona z sercem. Nie jestem fanem przeróbek huj, że pewnie wiele tym silnikiem kilometrów nie zrobi, ale trudno tej Hondzie nie przytaknąć.

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
mblbn 2011-09-08, 2:54 1
nie ma to jak VTEC i piździarny intercooler zresztą cały mod silnika jest przechuj
Zgłoś
nanab 2011-09-08, 3:08 1
No dobra jest sobie sóper chąda z obciętym tłumikiem i końcówką wydechu firmy tesco +835735893 koni. Popierdziała sobie, jakiś gość w tle się spuścił i co? Nie widzę w tym nic sadystycznego ani nic interesującego.
Zgłoś
a................0 2011-09-08, 3:35 1
kto następny ?
nissan gtr switzer p800
Zgłoś
Novik 2011-09-08, 9:38
huhuh nie ma co motor na równo jechał :]
Zgłoś
dziaad 2011-09-08, 10:10 1
okanslig napisał/a:

A samochodami jaraja sie najbardziej chlopaki ze wsi, nie wiem czemu.

Może dlatego, że chłopaki ze wsi w większości mają prawo jazdy (i to najczęściej nie tylko jednej kategorii) i nie jeżdżą tramwajem/autobusem/rowerem/chujem kolegi??

jebie mnie opinia prostaków
Zgłoś
pakicito 2011-09-08, 15:57 1
spoko honda - wyprzedzila dodga neona po tuningu (mial spoiler) no i potem nawet jakis tam skuter
Zgłoś
karimurararichi 2011-09-08, 18:48
ciekaw tylko jestem jakby wyglądał chińczyk, na ba-dziewiarskim skuterku , uderzony przez taki samochodzik jadący z maksymalną prędkością xd (a i dałem piwa wszystkim w tym temacie ... chociaż nie wiem po co...)
Zgłoś
iceman_ 2011-09-08, 21:57
więcej takich filmików!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów