📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Tytul po angielsku +10 do zajebistosci.
Opis po angielsku +5 do zajebistosci.
Duze litery przy "wazniejszych" slowach + 15 do zajebistosci.
Jestes zajebisty na 30
A samochodami jaraja sie najbardziej chlopaki ze wsi, nie wiem czemu.
Jestes zajebisty na 30
Jak ktoś nie ma w aucie mocy to nadrabia to odcinając sobie tłumik - brawo!
No ba, teraz prawdziwi "mężczyźni" jaraja się depilacją i solarką
-Przytoczył oryginalny. No ale mogł przetłumaczyć fakt, najlepiej cos w stylu tłumaczenia "Szklana pułapka".
Znów oryg. pisownia, a słowa są tak trywialnie proste, ze co tu tłumaczyć. Z resztą to nie opis a raczej podtytuł.
-Tytuł wielowyrazowy - pisownia zasadniczo poprawna (spójniki z malej litery) choć bardziej dotyczy to czasopism. Do tego zapewne podtytuł używany jest jako skrótowiec.
Przyczepić sie do byle czego i o byle co - + 100 do zajebistości
A tuning przeprowadzony z dośc dobrym gustem, brak neonów, jebutnego spoilera, pługu, naklejek, dobrze dobrane felgi, dobry body kit - dawno nie widziałem tak dobrze zrobionego auta i 1 raz widze tak ładnie przerobioną Honde S2000 która przeważnie tuningowana jest przez "wiesniaków" (stan umysłu) i wychodzą smieszne cuda. Srodek, niby czerwona skóra dodaje sportowego charakteru jednak troche kiczem może zalatywać no i jest nie praktyczna. W środku odpustem zalatują te kolorowe bajerki (w słupkach choćby) choć mam nadzieje, że z dobrej jakości plastiku są wykonane.
No i ta przednia maska, ten wlot jest jakiś taki nie w pizde ni w oko.
Układ wydechowy został poprowadzony bokiem, z resztą chyba nie słyszałeś auta bez tłumika, do tego w wieś tuningu wpierdziela sie nakładkę wielkości średniego słoika na ogórki.
No ba, teraz prawdziwi "mężczyźni" jaraja się depilacją i solarką
-Przytoczył oryginalny. No ale mogł przetłumaczyć fakt, najlepiej cos w stylu tłumaczenia "Szklana pułapka".
Znów oryg. pisownia, a słowa są tak trywialnie proste, ze co tu tłumaczyć. Z resztą to nie opis a raczej podtytuł.
-Tytuł wielowyrazowy - pisownia zasadniczo poprawna (spójniki z malej litery) choć bardziej dotyczy to czasopism. Do tego zapewne podtytuł używany jest jako skrótowiec.
Przyczepić sie do byle czego i o byle co - + 100 do zajebistości
A tuning przeprowadzony z dośc dobrym gustem, brak neonów, jebutnego spoilera, pługu, naklejek, dobrze dobrane felgi, dobry body kit - dawno nie widziałem tak dobrze zrobionego auta i 1 raz widze tak ładnie przerobioną Honde S2000 która przeważnie tuningowana jest przez "wiesniaków" (stan umysłu) i wychodzą smieszne cuda. Srodek, niby czerwona skóra dodaje sportowego charakteru jednak troche kiczem może zalatywać no i jest nie praktyczna. W środku odpustem zalatują te kolorowe bajerki (w słupkach choćby) choć mam nadzieje, że z dobrej jakości plastiku są wykonane.
No i ta przednia maska, ten wlot jest jakiś taki nie w pizde ni w oko.
Cytat:
Układ wydechowy został poprowadzony bokiem, z resztą chyba nie słyszałeś auta bez tłumika, do tego w wieś tuningu wpierdziela sie nakładkę wielkości średniego słoika na ogórki.
Co do tych chlopakow ze wsi to zadnych wrzutów, ze wiesniaki czy cos, zauwazylem po prostu pewien trend. Mam znajomych tu i tu, rodzine z miasta i ze wsi i widze ze wlasnie u tych ze wsi samochody to jeden z najwazniejszych tematow
Z sadola robi się już strona Auto-moto to już nuda z tymi furami, interesuje sis furami ale kurwa od tego sa odpowiednie strony.
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Ale co do tych wszystkich samochodow, tuningow, jezdzenia 200km/h po niemieckiej drodze to za chuja na sadistica nie pasuje i juz.
To jednak chyba wynika z braku innych tematów. Zalezy jaka wies, jak typowa to
Najebki w remizie sa powszechne, nie ma o czym gadac.
O dziołach, no też za bardzo nie ma o czym.
O polityce - chyba wiadomo =D
Szeroko pojęta "nauka"
Pozostaje:
Piłka i motoryzacja. Ale uważam, że tak samo auta emocjonują miastowych jak i nie miastowych, tylko jednak miastowy ma troche więcej tych tematów stąd rzadzej gada o autach
@Brylant ogólnie po zlikwidowaniu harda jednak Sadol zmienil mocno swój profil;)
Najebki w remizie sa powszechne, nie ma o czym gadac.
O dziołach, no też za bardzo nie ma o czym.
O polityce - chyba wiadomo =D
Szeroko pojęta "nauka"
Pozostaje:
Piłka i motoryzacja. Ale uważam, że tak samo auta emocjonują miastowych jak i nie miastowych, tylko jednak miastowy ma troche więcej tych tematów stąd rzadzej gada o autach
@Brylant ogólnie po zlikwidowaniu harda jednak Sadol zmienil mocno swój profil;)
okanslig napisał/a:
Jestes zajebisty na 30
chciałeś zabłysnąć niestety tym razem nie udało się.
Nie wiem co masz do "chłopaków" ze wsi ale znam ich sporo i są bardziej w porządku niż ci z miasta... czyżby kompleks wyższości ?
Tytuł po angielsku, opis po angielsku, duże litery... teraz już wiesz czemu nie masz żadnych przyjaciół w realu ?
Honda z turbiną to już nie Honda.
link911 napisał/a:
Silnik 2.0 DOHC (podwójny wałek rozrządu) z VTEC seryjnie 240 koni, który kręci się do 9000obr/min. Setka w 6,2s. Ten konkretny samochód z filmu ma 701KM przy masie nieco ponad 1200kg!
Idź pierdolić głupoty gdzie indziej.
abaddon646 napisał/a:
Ktoś wie jak się nazywa utwór na początku? Znam go ale zapomniałem wykonawcy
Linkin Park - No More Sorrow
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów