Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
....z kierowcy i/lub pasażera zostanie konserwa tyrolska.
Raczej odwrotnie. Konserwa tyrolska to zmielone mięso dość ciasno umieszczone w puszcze. Jak w coś zapierdolą to raczej drobne kawałki delikwentów zostaną rozrzucone na znacznym obszarze. Ale z tą tyrolską to ma sens, trzeba mieć tyrolską zamiast mózgu, by takim czymś jeździć.
Raczej odwrotnie. Konserwa tyrolska to zmielone mięso dość ciasno umieszczone w puszcze. Jak w coś zapierdolą to raczej drobne kawałki delikwentów zostaną rozrzucone na znacznym obszarze. Ale z tą tyrolską to ma sens, trzeba mieć tyrolską zamiast mózgu, by takim czymś jeździć.
... no to zostanie z takiego buraka ćwikła. lepiej?
... no to zostanie z takiego buraka ćwikła. lepiej?
Mam wrażenie, że piszesz to zestresowany... Żona zdradza? Może potrzebujesz się wyżalić
Widać, że wzięli szarota i podłożyli 1 łapę a wy się podniecacie jak mucha okresem.
Co nie zmienia faktu, że imperialstyczny ekspert vwltur wie wszysto lepiej, Chyba tylko on sam w to wierzy. Powiedz fachowcu jaka jesat różnica czy coś się zgniecie od nacisku podnośnika hujowo ustawionego czy podczas wypadku. To, że jesteś durniem to już wszyscy wiedzą tak jak to że wszystko wiesz i wszystko widziałeś. Wrzuć jakiś komentarz jak twoja ciotka czy babka tak miała, ty jej mówiłeś, że hujowo a ona cię wyśmiała jak my wszyscy tu na forum. Jebany polski ekspercie od przecwelonej własnej dupy
@up
Powiedz fachowcu jaka jesat różnica czy coś się zgniecie od nacisku podnośnika hujowo ustawionego czy podczas wypadku.
Też za tym "turem" nie przepadam... kurwa ale jakim debilem trza być, żeby uważać, że tak składający się pojazd na podnośniku wytrzyma jebnięcie w inne auto... żadne auto w rozsądnym stanie tak na podnośniku się nie zachowa. Bez względu jak podnośnik hujowo podłożysz. To auto złoży się jak akordeon podczas wypadku.
Szkoda ci tych jełopów, którzy na własne życzenie wożą się tymi trupami? Nikt im nie każe ryzykować życia, robią to z głupoty. .
Ale z ciebie jebany ignorant. 95% którzy decydują się świadomie jeździć takimi ulepami jest tak biednych że nie stać ich na rozsądne, sprawne auto. Za jebanego tuska w Polsce pozwijali setki kilometrów infrastuktury kolejowej i zredukowano w chuj pociągów, nie mówiąc o pks-ach więc janusz z pcimia dolnego żeby dojechać do roboty
na jebanym tartaku chcąc niechcąc musi kupić auto. A że stać go jedynie na okazje od chuja handlarza mistrza szpachli to tak to wygląda.
Takj, jest to patologia która niepowinna mieć miejsca ale sprowadzanie tego problemu do "bo to głupie jełopy" pomijając chujowe warunki ekonomiczne większości Polaków to idiotyzm.
Możemy się śmiać i w ogóle heheszki ale weźcie pod uwagę ile takich szrotów jeździ po naszych ulicach. Nawet nie chodzi mi o te hóndy ale ogólnie do każdej marki można taki filmik nagrać.
Te wszystkie szroty z łysymi oponami, 4 śladowce, składaki z 3 innych aut oraz inne pordzewiałe cuda wianki na co dzień jeżdżą po polskich ulicach... i w jakiś magiczny sposób mają co roku podbijane dowody rejestracyjne.
Przecież takie coś to podczas jakiegoś wypadku na drodze to rozpierdoli się na milion kawałków a z kierowcy i/lub pasażera zostanie konserwa tyrolska.
dobra, a dlaczego tak jest? Moja żona jest diagnostą i sama mówi ze najbardziej ją przeraża bieda. Ludzie po prostu nie mają pieniędzy, żeby zainwestować w samochód. cokolwiek byś chciał zrobić to tałżen nie twój ;/
Może to byś śmieszne ale w naszym rejonie zarabia się około 2,3 tys na rękę, opłać mieszkanie i napraw za to samochód...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów