18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
emperorzbigniew 2019-03-02, 13:23
Very nice.

Okres ważności moich postów kończy się z chwilą ich opublikowania
Zgłoś
~Velture 2019-03-02, 13:34 29
Możemy się śmiać i w ogóle heheszki ale weźcie pod uwagę ile takich szrotów jeździ po naszych ulicach. Nawet nie chodzi mi o te hóndy ale ogólnie do każdej marki można taki filmik nagrać.
Te wszystkie szroty z łysymi oponami, 4 śladowce, składaki z 3 innych aut oraz inne pordzewiałe cuda wianki na co dzień jeżdżą po polskich ulicach... i w jakiś magiczny sposób mają co roku podbijane dowody rejestracyjne.

Przecież takie coś to podczas jakiegoś wypadku na drodze to rozpierdoli się na milion kawałków a z kierowcy i/lub pasażera zostanie konserwa tyrolska.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
longlong7 2019-03-02, 14:22 5
~Velture napisał/a:

Możemy się śmiać i w ogóle heheszki ale weźcie pod uwagę ile takich szrotów jeździ po naszych ulicach. Nawet nie chodzi mi o te hóndy ale ogólnie do każdej marki można taki filmik nagrać.
Te wszystkie szroty z łysymi oponami, 4 śladowce, składaki z 3 innych aut oraz inne pordzewiałe cuda wianki na co dzień jeżdżą po polskich ulicach... i w jakiś magiczny sposób mają co roku podbijane dowody rejestracyjne.
Przecież takie coś to podczas jakiegoś wypadku na drodze to rozpierdoli się na milion kawałków a z kierowcy i/lub pasażera zostanie konserwa tyrolska.

noi?
Zgłoś
Recydywista 2019-03-02, 14:22 2
tak jebaniec przegnity ze pewnie wazyl niewiele wiecej niz silnik i skrzynia
Zgłoś
Smoku 2019-03-02, 14:27 1
~Velture napisał/a:

No i co z tego? Szkoda ci tych jełopów, którzy na własne życzenie wożą się tymi trupami? Nikt im nie każe ryzykować życia, robią to z głupoty. Dzięki nim mamy co oglądać na sadolu.
Zgłoś
Recydywista 2019-03-02, 14:33 15
Smoku napisał/a:

No i co z tego? Szkoda ci tych jełopów, którzy na własne życzenie wożą się tymi trupami? Nikt im nie każe ryzykować życia, robią to z głupoty. Dzięki nim mamy co oglądać na sadolu.

i kurwa to z tego ze wadliwosc takiego szrota moze zabic osoby postronne, Pojdziesz sobie chodnikiem razem z longlongiem za reke w rozowych okularach a z takiej kurwy odpadnie kolo i wpierdoli sie w Was 70km/h co dopiero zaowocuje zakurwistym materialem na harda
Zgłoś
Shanttyy 2019-03-02, 14:51 1
Taaa, szroty i w ogóle... nowe samochody z salonu też nie są takie idealne, w przeciwieństwie do tych starych, są w sumie jak papierowe - oczywiście żeby zaraz nie zaczęła się gównoburza, to stare samochody, o które ktoś dba należycie ( wtedy lepsze niż nówki z salonu - oczywiście też nie wszystkie... ).

@up co do koła, to równie dobrze możesz się przyjebać do wszystkiego, że spadnie ci dachówka na głowę, albo z przelatującego samolotu odpadnie część... koło "odpadnie" jeżeli właściciel jest idiotą i albo auta nie naprawia, albo robi u mirka za browara...

A do tego wszystkiego, wyłączając z tego wiek aut, dochodzi brak wyobraźni lub zbyt wybujała wyobraźnia kierowców i w sumie na tym to się opiera
Zgłoś
Recydywista 2019-03-02, 14:56 11
Shanttyy napisał/a:

@up co do koła, to równie dobrze możesz się przyjebać do wszystkiego, że spadnie ci dachówka na głowę, albo z przelatującego samolotu odpadnie część... koło "odpadnie" jeżeli właściciel jest idiotą i albo auta nie naprawia, albo

a Ty jestes uposledzony czy feministka ?
Zgłoś
Shanttyy 2019-03-02, 14:59 3
Recydywista napisał/a:

a Ty jestes uposledzony czy feministka ?

Upośledzona to jest twoja inteligenta inaczej forma wypowiedzi i przyziemny sposób myślenia
Zgłoś
Strugi 2019-03-02, 15:04 2
Recydywista daj spokoj, nie warto z idiotami dyskutowac
Zgłoś
Recydywista 2019-03-02, 15:07
Strugi napisał/a:

Recydywista daj spokoj, nie warto z idiotami dyskutowac

fakt Stary ! dzieki za upominacza bo prawie dalem sie wjebac w dyskusje z debilem Lece Ci 4-pak :]
Zgłoś
camson 2019-03-02, 15:19
Ostatnio kumpel brał passata b5 na podnośnik to pękł w pół hehehe
Zgłoś
~Velture 2019-03-02, 15:37 3
Smoku napisał/a:

no to może punktowo aby było łatwiej:
1) może zabić pasażerów - jak wsiadasz do czyjegoś auta, które na oko wygląda ok, to pytasz o stan techniczny? Bierzesz na kanał/podnośnik i sprawdzasz?
2) wyskoczy na ulicę dzieciak albo po prostu taki zjeb nie zatrzyma się przed przejściem kiedy ktoś się zatrzymuje i jak depnie po tych resztkach hamulców i łysych opon to ma drogę hamowania na poziomie tramwaju.
3) taki na latarni przykładowo się na 2 części rozleci i przyjebie w kogoś z przeciwka...
4) Przyjebiesz w takiego (ze swojej albo jego winy) i możesz mieć na sumieniu człowieka a co gorsza jeśli z twojej winy to jeszcze możesz kurwa się stołować i spać na koszt państwa przez kilka lat...

Mogę wyliczać dalej.

Osobiście mam wyjebane równo czy taki kierowca takiego rudolotu się zabije samemu. Jeśli nikomu nie zrobi przy tym krzywdy to niech się zabijają ale chodzi o innych uczestników ruchu.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
MgrMajster 2019-03-02, 16:22 1
Z samochodami i kobietami jest podobnie. Im więcej szpachli, tym gorzej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów