📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
lechu161 napisał/a:
Wyczuwam gównoburzę w komentarzach
w taką gównoburzę wpierdalają gimby albo ci, którzy zapierdalają z buta i nigdy nie mieli swojego auta. Normalny człowiek ma w dupie czy to VW, Honda czy Opel - ważne by jeździło i nie trzeba było śmigać pojazdami marki Kubota albo New Ballance.
@up
Nie chodzi tu o ludzi, którzy po prostu jeżdżą Hondami, tylko o takich, co to kupują alusy droższe od auta, sportowe fotele, rury wydechowe, spojlery i tonę innego chujstwa żeby zwiększyć moc o 10 KM, cały bagażnik mają zajęty ogromniastym subwooferem słyszalnym w całym mieście, a resztę wolnego miejsca zajmuje butla LPG z naklejką NOS. Nie wspominając o tym, że całe auto jest w naklejkach.
Nie chodzi tu o ludzi, którzy po prostu jeżdżą Hondami, tylko o takich, co to kupują alusy droższe od auta, sportowe fotele, rury wydechowe, spojlery i tonę innego chujstwa żeby zwiększyć moc o 10 KM, cały bagażnik mają zajęty ogromniastym subwooferem słyszalnym w całym mieście, a resztę wolnego miejsca zajmuje butla LPG z naklejką NOS. Nie wspominając o tym, że całe auto jest w naklejkach.
Niezła hiperbola. A co Ci do tego kto i ile inwestuje w swoje auto?
Każdy jest ignorantem i hipokrytą, zależy to tylko od tematu.
Już nieraz wdziałem tu na sadolu, że jak wjeżdżał jakiś materiał obśmiewający Hondę/VW/Audi to pod spodem ktoś pisał: "co wam do tego kto czym jeździ, pewnie sami z buta zapierdalacie!!!!!!" a gdy za jakiś czas ktoś wrzucał coś o BMW to ci sami ludzie: "samochód dla patoli, wieśniackie gówno" itd itd... Bądźmy konsekwentni.
i tak wszystko w chinach składane
Samochodziarski humor. Tego nie ogarniesz, jeśli do tych niedowartościowanych frustratów nie należysz.
@Chędogi_Rzułf
Pewnie bym nie zwrócił uwagi, gdyby nie to, że dzień w dzień mi taki kretyn jeździ pod oknem z muzyką na full i jakimś zjebanym tłumikiem (bo go kurwa z drugiego końca miasta słychać).
I nie każdy jest ignorantem i hipokrytą, w dupie mam co i gdzie widziałeś, bo nigdy nie broniłem pseudorajdowców w odpicowanych wrakach, jakiej by marki te wraki nie były.
Pewnie bym nie zwrócił uwagi, gdyby nie to, że dzień w dzień mi taki kretyn jeździ pod oknem z muzyką na full i jakimś zjebanym tłumikiem (bo go kurwa z drugiego końca miasta słychać).
I nie każdy jest ignorantem i hipokrytą, w dupie mam co i gdzie widziałeś, bo nigdy nie broniłem pseudorajdowców w odpicowanych wrakach, jakiej by marki te wraki nie były.
Mam samochód, jestem niedowartościowanym frustratem
No logiczne w chuj, ale frustracja to bije z twojego komentarza. To że nie masz lub masz gorsze auto nie znaczy, że jesteś gorszy. Więc głowa do góry! Nie czuj się kimś gorszym z tego powodu, bo to powoduje tylko wylewanie jadu na innych, od których czujesz się gorszy.
Zajebiste:D kiedyś miałem civica 5g jako pierwsza furke , to jakie cepy zbierała nie mam pytań byłem pełen podziwu ,że nie chciała się psuć
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów