No prawie honorowa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No prawie honorowa.
jebane małpy
Zawsze mnie zastanawia dlaczego te głupie bambo obrażają się na słowo czarnuch, a później rzucają nim na lewo i prawo, nawet do Białasa
Jeszcze trochę i w USA powstaną "białe pantery" aby walczyć o prawa białych. Patrząc na zachowanie małp, to aż dziwne, że KKK ma tak mało członków.
Chciałbym kiedyś zobaczyć jak bije się człowiek z małpą na żywo. Byśmy we dwójkę napierdalali małpiszona.
Te bialasy sa poprostu tak glupie ze darwin sie o nich upomina , kto z was zyjac wsrod tych zwierzat caly czas , robil by takie akcje , ja bym odrazu spierdolil ,przeciez to prawie pewne ze w takm tlumku wkoncu stado sie zuci i zacznie ci skac po glowie .
Brudasy go napierdalają a te białe pizdy zamiast iść za swoją rasa i pomoc to się kurwa patrzą,ja pierdole małpy przejmą świat niedługo
Dostał zbiorowy oklep ale przynajmniej na końcu małpka na rowerku sprawdza u człowieka puls w kieszeniach spodni.
jebana Jankeska dzicz
Najgorsza odmiana mały. Amerykańska.
Gdyby nie samochody i witryny sklepowe to pomyślałbym że akcja toczy się gdzieś w RPA.
Można się było spodziewać że gość ma przesrane bo w tej sytuacji stado mogło go dorwać albo zanim naklepał by tej jednej małpie lub po. Jego jedyną szansą był szybki przyjazd policji którzy może odważyli by się odstrzelić pare małp, albo chociaż potraktować paralizatorami. Niestety w starciu ze stadem nawet największy wojownik nie ma zbyt dużych szans - może jakiś profesjonalny bokser wagi ciężkiej dał by radę gdyby ich zmiatał na jednego strzała, ale nawet jego w końcu stado powaliło by na ziemię a wtedy skakanko po głowie i te sprawy. Małpy do utylizacji, zbiorowa wścieklizna w całych stanach. Powinni szybko opracować jakąś trutkę która unicestwiała by tylko czarnych i zrzucać ją na całe miasta z samolotów.
W US i A nie ma honorowych walk, te matoły jak mogą to i w 10 cię napadną jak ruskie onuce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów