No prawie honorowa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
No prawie honorowa.
Mimo wyższego stopnia rozwoju samotny samiec Homo sapiens uległ przewadze liczebnej hordy pitekantropów. Czytała Krystyna Czubówna.
Nie wiem nie wychodzę wieczorem na miasto, ale w naszym pięknym kraju też takie akcje odchodzą?. Moja piwnica jest bezpieczna.
No po chuj ten grubas się wpierdalał .... Kolega był pierwszy powinien poczekać na swoją kolej jak by była .?
Dzięki, to już wolę siedzieć w piwnicy. w Polandii też takie rzeczy się dzieją tylko miedzy homo sapiensami.
Nawet jeden białas skaczący jak małpa dołożył swoje dwa buty. Hańba.
Pierdoła, należało najpierw pierdolnąć znienacka temu onu w niebieskim, co sprzętami z pedałami rzucał.
silwerbalk napisał/a:
No po chuj ten grubas się wpierdalał .... Kolega był pierwszy powinien poczekać na swoją kolej jak by była .?
No i poczekał, nie widziałeś jak na końcu sprzedał buta leżącemu? Te małpy nie wiedzą czym jest honorowa walka.
A białasy stoją i nic nie reagują XD ja pierdole, gadacie o czarnuchach małpach ale oni chociaż są solidarni...
Z naszymi cyganami było identycznie. Jak wygrywał to spoko, jak przegrywał to zlatywało się od chuja jego braci do bitki. A jak i oni dostali po ryjach to szli na milicję, a potem policję na skargę.
Mam nadzieję, że odjebali wszystkie małpy uczestniczące w tym gównie!!!!!! Black lives doesnt matter
SantaMaria napisał/a:
A białasy stoją i nic nie reagują XD ja pierdole, gadacie o czarnuchach małpach ale oni chociaż są solidarni...
Pewnie dlatego, że jak białas przypierdoli czarnemu nawet w samoobronie to będzie rasistą . W sytuacji odwrotnej będzie usprawiedliwiany zaszłościami historycznymi, kulturą czarnych oraz trzęsieniem ziemi w Turcji. Świat jest spierdolony, biali są prześladowani przez czarnych.
Pamiętaj tylko, że nazwać białego "białasem" nie jest dla białego obraźliwe, jest dystyngujące, a nazwać czarnego "czarnuchem" jest dla nich obraźliwe. To wiele mówi.
Nikt nie ma wpływu jaki się uradzi, jaki będzie miał kolor skóry, w jakim kraju, w jakim wyznaniu , nie wybiera też orientacji seksualnej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów