no to siup na główke
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jebnął kurwa bęc!
jak bys nie widzial po blond wlosach i po tym co mowi ten typek to jest dziewczyna
pierwsza pomoc - oględziny motoru
To chyba laska tak w ogóle, za co kurewski respekt! W czasach kiedy pipki latają w tapetach w strachu o połamane tipsy, ona nie bała się połamać kilku żeber.
markop4321 napisał/a:
pierwsza pomoc - oględziny motoru
No i bardzo dobrze zrobił, że odsunął motocykl!
Nie wiadomo co z kręgosłupem tej kobiety jeszcze by jej coś uszkodził. Wiadomo, że na takich zawodach karetka i inne służby ratownicze gdzieś stacjonują.
jak się rozjebać to z finezją na chuj wam śliski kocyk i próg chodnika?!
lepiej kupić crossa zrobić rampe i zajebać głową w asfalt
ahh katarzynka będzie z was taka dumna
lepiej kupić crossa zrobić rampe i zajebać głową w asfalt
ahh katarzynka będzie z was taka dumna
a ten różowy biegnie szybko zobaczyć czy motor się jeszcze nadaje -.-
wreszcie coś dobrego i krótkiego
Smolus napisał/a:
jak bys nie widzial po blond wlosach i po tym co mowi ten typek to jest dziewczyna
W dzisiejszych czasach długie blond włosy niekoniecznie oznaczają płeć żeńską.
"That was a girl" i chuj wszystko jasne
ghost rider wersja prawdziwa ^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów