📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Heliar napisał/a:
Edit : Mało tego gość, co się pluska i od minuty przygląda jak gówniarz się topi reaguje dopiero jak ten przestaje się ruszać po jakiś 2 min i wskazuje go palcem, zamiast sam podejść i wyłowić.
A ty byś wyjął gówno z basenu czy powiedział o tym komuś żeby to zrobił?
RedBlueManieK napisał/a:
A ty byś wyjął gówno z basenu czy powiedział o tym komuś żeby to zrobił?
Zastanowimy się jeszcze raz kiedy ty będziesz się topił. Wtedy to może być rzadkie
ale twardziele bo wiedzą że ktoś się topi xD normalnie widziałbyś że kolejny dzieciak sie zanurza albo nurkuje i sprawdza ile wytrzyma pod wodą, dzieci pływają tak chaotycznie że niczym to sie nie różni od topienia a przy 50 osobach trudno skupić się na każdym... do tego tafla wody to uniemożliwia
04:30 Czy ta łajza z nocnikiem na głowie każe dzieciakom spierdalać bo nagrywa tik toka ?
Heliar napisał/a:
wskazuje go palcem
Jasne. Jesteś z komisji smoleńskiej? Ten od puszek po napojach czy ten od parówek?
Facet nikogo nie wskazuje.
Rozmawia z laską na lądzie.
Mewa27 napisał/a:
jestem aż tak spigany, ze nic tam nie widzę ? Czy ki chuj ?
wszystko jest za mgla, powodzenia w podruzy do gwiazd
Lekarz mi mówi że jestem ZDROWO pierdolnięty.
potwor_z_gowna napisał/a:
bylo to na sadolu
Oni kurwa z tymi zamkniętymi oczam sa w dube ciemni przy pewnej dozie przysupianiu w pracy
Temu to jeszcze kręgosłup złamali jak już pokwapili się go wyciągnąć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów