📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
No , to śmierć trwająca jakieś trzy minuty , fajnie się to ogląda.
Mewa27 napisał/a:
jestem aż tak spigany, ze nic tam nie widzę ? Czy ki chuj ?
dokładnie tak. tonących na basenach w chuj słabo widać i nie trzeba być spizganym nawet. ciekawe czy odratowali. chyba się poruszył jak nim począsali, ale to jeszcze o niczym nie świadczy. teraz będę siedział i się martwił cały wieczór
Halrnan napisał/a:
dokładnie tak. tonących na basenach w chuj słabo widać i nie trzeba być spizganym nawet. ciekawe czy odratowali. chyba się poruszył jak nim począsali, ale to jeszcze o niczym nie świadczy. teraz będę siedział i się martwił cały wieczór
Opowiadasz Halman .
bylo to na sadolu
Oni kurwa z tymi zamkniętymi oczam sa w dube ciemni przy pewnej dozie przysupianiu w pracy
Miałem identycznie jak miałem 6 lat,ale jak widac miałem ogarniętego ratownika na Konopce w BB.
Huja tam nie widzieli, najpierw gość na dole ekranu, w wodzie, patrzy się przez minutę, później ci co walenia na brzeg wyciągali, być może pomyśleli, że gówniarz się bawi, ale dopiero jakiś gość wypoczywający w huj dalej, rusza gdy gówniarz przestaje się ruszać.
Edit : Mało tego gość, co się pluska i od minuty przygląda jak gówniarz się topi reaguje dopiero jak ten przestaje się ruszać po jakiś 2 min i wskazuje go palcem, zamiast sam podejść i wyłowić.
Edit : Mało tego gość, co się pluska i od minuty przygląda jak gówniarz się topi reaguje dopiero jak ten przestaje się ruszać po jakiś 2 min i wskazuje go palcem, zamiast sam podejść i wyłowić.
Ratownikom w krajach azjatyckich płacą premię jak ktoś się utopi, a nie jak kogoś uratują.
Fajna ta pierwsza pomoc wytrząśniemy z jego płuc wodę, może się uda uratować masakra poziom zero
Jednego murzyna mniej
Wanna to szczyt twoich możliwości jeśli nie umiesz pływać obywatelu!
Nie wejdę do wody dopóki się nie nauczę pływać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów