📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zasadniczo to JanLew ma rację, nie ruszają mnie zastrzeleni, topiący się, wysadzani, rozjeżdżani, etc. dorośli, ale widok tak małego dziecka spierniczającego się ze sporej wysokości jednak tak.
Mnie to nie bawi. Ale tez nie rusza. Zreszta to przyszly ciapaty idiota byl. Ta strona raczej odznacza sie takimi materialami.
Chyba zartujesz w ogole z tym gotujacym sie kotem.. obronca abduallahow sie znalazl. Taki dzieciaka nie swojej wiary ugotowalby i zjadl
Chyba zartujesz w ogole z tym gotujacym sie kotem.. obronca abduallahow sie znalazl. Taki dzieciaka nie swojej wiary ugotowalby i zjadl
ja pierdole, co tu się kurwa odjebało
Jednego kozojebcy mniej
nowynick napisał/a:
planeta Ziemia, w styczniu pękło 8 mld luda, 23% to muzułmanie, 1,84 mld kozojebów! Wg szacunków do 2050 liczba muzułmanów wzrośnie o 73%. Zaleją nas kurwa
Czyli masz jakieś 15 lat skoro martwisz się tym co będzie za 32 lata
A tak na marginesie to nie nas zaleją tylko zachodnią jewropę
i jednego ahmedzika mniej
janlew napisał/a:
Uprzedziłbyś że dziecko ginie, a nie durne tytuły w stylu fantastico. Nie każdy lubi takie rzeczy oglądać.
Właściwie to nie widać jak ginie.
mygyry napisał/a:
Bardziej się tego nie dało spierdolić...
Można było np. nagrac pionowo.
r061071 napisał/a:
jod 123 nie bredz indonezja 261mil 87% ahmedow wychodzi grubo ponad 200 baniek
Masz rację. Indie są drugie, a nie pierwsze.
Mój błąd.
niemota, do ncizego sie nie nadaja
Mi to wygląda tak jakby ona specjalnie ta ręką machnęła aby go zrzucić, no bo niby czym miał być motywowany ten ruch? PS. i aby nikt nie mówił ze to był bezwładny odruch spowodowany utratą równowagi, gówniak swoje ważył i nie ma opcji aby ona tak trąciła ręką przez przypadek, bez przykładania do tego celowo siły, może chcieli się go pozbyć i uznali że jak wymcknie się w centrum handlowym gdzie jest milion osób to łatwiej będzie w to uwierzyć niż w przypadku małej Madzi?
Sandał się zaczepił, zasłonę prawie wciągnęło, to trzeba było go wyrzucić.
Owinie się taka tymi szmatami, że nic nie widzi i potyka się o własne nogi...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów