📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
o kurwa
film z przyszłości
Nie no serio co do akcji to mocne O KURWA co ta hinduska odpierdoliła...
film z przyszłości
To raczej nie są akmedy. Wyglądają bardziej na srających na ulicy.
Z małego Pajeeta pewnie została marmelada.
Z małego Pajeeta pewnie została marmelada.
nowynick napisał/a:
o kurwa
film z przyszłości
10 maja to dla ciebie przyszłość? Od tygodnia na fazie?
Abraxus napisał/a:
To raczej nie są akmedy. Wyglądają bardziej na srających na ulicy.
To są ahmedy, tylko że takie srające na ulicy.
Indie to największe państwo muzułmańskie na świecie.
Liczba ludności 1,3 miliarda.
Muzułmanie 14,5% czyli ok. 190 milionów.
Dziękuję.
Jednego kozojebcy mniej
jod 123 nie bredz indonezja 261mil 87% ahmedow wychodzi grubo ponad 200 baniek
planeta Ziemia, w styczniu pękło 8 mld luda, 23% to muzułmanie, 1,84 mld kozojebów! Wg szacunków do 2050 liczba muzułmanów wzrośnie o 73%. Zaleją nas kurwa
Uprzedziłbyś że dziecko ginie, a nie durne tytuły w stylu fantastico. Nie każdy lubi takie rzeczy oglądać.
@up
No kurwa bardziej domyślnie się tego nie dało opisać Myślałeś że nasmarowany oliwką Ahmed będzie podskakiwał i się wywróci?
No kurwa bardziej domyślnie się tego nie dało opisać Myślałeś że nasmarowany oliwką Ahmed będzie podskakiwał i się wywróci?
Jod123 napisał/a:
To są ahmedy, tylko że takie srające na ulicy.
Indie to największe państwo muzułmańskie na świecie.
Liczba ludności 1,3 miliarda.
Muzułmanie 14,5% czyli ok. 190 milionów.
Dziękuję.
Weź nie pierdol...
Up
to zestaw to sobie z liczbą ludności w tych krajach, an mocno zielono Sahara, pustynia w Arabii, jałowa wyżyna Irańska, Bangladesz i Indonezja (to jest chyba lider BTW). Ma rację, że jeden z najliczniejszych w muzułmanów kraj to Indie
Co więcej biorąc pod uwagę ludność Chin (1,4 mld) i procent muzułmanów (1,8%) to wychodzi mi przeszło 25 mln, czyli więcej niż Somalia i Syria razem wzięte
to zestaw to sobie z liczbą ludności w tych krajach, an mocno zielono Sahara, pustynia w Arabii, jałowa wyżyna Irańska, Bangladesz i Indonezja (to jest chyba lider BTW). Ma rację, że jeden z najliczniejszych w muzułmanów kraj to Indie
Co więcej biorąc pod uwagę ludność Chin (1,4 mld) i procent muzułmanów (1,8%) to wychodzi mi przeszło 25 mln, czyli więcej niż Somalia i Syria razem wzięte
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów