📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baby to naprawdę są jakieś inne, czekaj aż ciałko jebnie o ziemię a później aaahahhh.. No kurwa jak nie chcą to niech nie patrzą a nie jebnie czy nie jebnie i stoją pizdy i czekają, podpowiadam jak ktoś leci z 50m w dół to JEBNIE
nie rozumiem, kurwa nie rozumiem, po co oni uciekaja gdy on uderza o glebę??
@up boją się fali trzęsienia ziemi.
tak mi się skojarzyło, jak cheva cheliosa szypą od ziemi odklejają
19 pięter + dół taki wysoki, można liczyć z 21.... to mi się podoba, będą musieli asfalt łatać
Przyznać się, sadole, którym z was na dźwięk tych krzyków same zaczęły chodzić biodra?
kurwy jebane!!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurwa co za tępe dzidy! Stoją tam, gapią się na samobójcę i zaczynają drzeć parcha kiedy rozbija się o ziemię, co one kurwa myślały? że pofrunie? Babia logika ja prdle...
Dla kamerzysty wielkie piwo! Kręci do końca (ujęcie nawet nie rozmyte trzęsącą się łapą), a do tego jeszcze podszedł w celu uzyskania dodatkowego materiału (niewiele widać, ale liczą się chęci). Zgrzewka się należy!
W X-menach był taki gość co dzięki fali dźwiękowej potrafił latać
Może chciały go tak uratować ?
Może chciały go tak uratować ?
To, że baby tak drą pizdę w hardkorowych sytuacjach wywodzi się jeszcze z pradawnych czasów. Jak siedziała taka w jaskini i przyszedł tygrys, to jedyne co mogła zrobić to drzeć jape ile wlezie, żeby jej facet ją usłyszał. Ewolucja zweryfikowała i okazało się że te które nie darły pizdy, po prostu umierały zjedzone przez tygrysa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów