📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
@up nie wymagaj od nich za wiele.
W końcu "jaranie się piłką nożną to..."
W końcu "jaranie się piłką nożną to..."
HAL9000/2 napisał/a:
kibole to jednak intelektualna elita... ...
Ja to bym się nie zdziwił gdyby to był jeden z tych mądrzejszych kiboli. Oni ogólnie mają IQ na poziomie ameby i póki przodownik stada nie wyda polecenia to grzecznie czekają. Ten kretyn robiąc to z własnej woli zdradził swoją wysoką pozycję w stadzie.
Może zrozumiał że to co robił przez tyle lat było tak żałosne że postanowił popełnić samobójstwo honorowe by rodzina się nie wstydziła tego jakim był głąbem...
Raczej zajebali komóre, portfel i sikora.... Trupowi już się nie przyda a dycha na balange pod trzepakiem w sam raz
Zieleniak3 napisał/a:
Szybko zbiegli ograbić zwłoki pobratyńca z nie potrzebnego już mu oręża wpierdolu.
Raczej zajebali komóre, portfel i sikora.... Trupowi już się nie przyda a dycha na balange pod trzepakiem w sam raz
Oddał żywot za Jagę, respekt
faciatą w beton
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
faciatą w beton
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Zamiast grupy lekarzy powinna tam biec obsługa śmieciarki.
Budrys2000 napisał/a:
Chuj w dupę barierkom
Chuj w dupę barierkom
Kto nie skacze ten z policji
W ramach protestu przeciwko brutalnym barierką proponuje przyłączyć się do delikwenta i kibice wszystkich klubów piłkarskich niech pierdolną fikoła przez barierki na głowe na stadionach.
11 listopada pójdę na Marsz Niepodległości z moją rodziną i cieszę się że ,
tego typa nie spotkam
tego typa nie spotkam
to jeden z tych patriotów którzy biją niewinnych ludzi jeśli ci nie kibicują ich drużynie ani żadnej innej?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów