📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:21

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Profesjonalnie spierdolił sprawę. Śledzionka pewnie do śmietnika.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Arathnmor napisał/a:
Profesjonalnie spierdolił sprawę. Śledzionka pewnie do śmietnika.
To nie pierwsza sprawa, którą profesjonalnie spierdolił, widać ma doświadczenie

human331 napisał/a:
jeśli z tego wyjdzie to nie zazdroszczę potem...
Raczej mało prawdopodobne. Ale na pewno szybka śmierć to to nie była. A na pewno nie bezbolesna
JoSeed napisał/a:
Sprawa zawiła... Co z kochanką? Czemu siedział?
Nie zadręczajmy się, tak wybrał...Wszak żałoba nie może trwać wiecznie...
JoSeed napisał/a:
Sprawa zawiła... Co z kochanką? Czemu siedział?
Podobno kochanka zdradziła go z mężem
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Co za zdesperowany cymbał...
Chyba nie trudno się domyślić, że wskakiwanie pod jadącego tira to chyba jedna z najgorszych opcji na samobója zaraz po samopodpaleniu się w miejscu publicznym...
Chyba nie trudno się domyślić, że wskakiwanie pod jadącego tira to chyba jedna z najgorszych opcji na samobója zaraz po samopodpaleniu się w miejscu publicznym...
ŁYSY666 napisał/a:
Były kochanek, po wyjściu na wolność, wskakuje pod ciężarówkę
Składam kondolencję, przykro mi z powodu śmierci twojego kochanka...

Baronessa napisał/a:
Co za zdesperowany cymbał...
Czemu? Źle wymierzył. Gdyby wsadził pod koła głowę a nie tułów, to mielibyśmy szczęśliwe zakończenie.
Jedzie żółta ciężarówka, kręcą się w niej wszystkie kółka... No jedno przestało

Zajebiście mu kołnierz na szyję założyli, jak go zabierali tak mu łeb wykrzywiło, że aż słychać chrupnięcie xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów