Polecam książke Miej wyjebane a będzie Ci dane, wole być nieszczęśliwy w aucie za pół bańki niż nieszczesliwy w fiacie panda - przeciez pieniadze szczescia nie daja...
Skoro nie dają, to po chuj się za nimi uganiać? Z resztą szczęście to stan świadomości, a nie stan posiadania.
PS. Miej wyjebane a będzie ci dane to moja dewiza życiowa, ale dzięki za intencje.
Dobra był aktor ale teraz kurwa na siłe go obecnie wciskają w wiele ról, i strasznie mu chujowo to wychodzi
No bo "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym".
Skoro nie dają, to po chuj się za nimi uganiać? Z resztą szczęście to stan świadomości, a nie stan posiadania.
PS. Miej wyjebane a będzie ci dane to moja dewiza życiowa, ale dzięki za intencje.
Trochę było w tym ironii...
Nie dają ale ułatwiają i nadaja mu „kolorów” a skoro na tym swiecie jestesmy raz to lepsza pełna kurwa niż szary papier toaletowy
Skoro to Twoja dewiza to swietnie, warto ja zrozumiec
Trochę było w tym ironii...
Nie dają ale ułatwiają i nadaja mu „kolorów” a skoro na tym swiecie jestesmy raz to lepsza pełna kurwa niż szary papier toaletowy
Skoro to Twoja dewiza to swietnie, warto ja zrozumiec
Każdy ma swoje spojrzenie na tego typu sprawy. Dla każdego żyć pełnią życia oznacza co innego. I każdy ma do tego prawo.
Haha, rozbawiłaś mnie tym Jeśli ktoś ma talent, albo jest w czymś dobry, to nie musi "gonić" tylko siano samo wpada. Wystarczy używać mózgu. I owszem, pieniądze nie dają szczęścia, tylko wygodę i lans
Haha, rozbawiłaś mnie tym Jeśli ktoś ma talent, albo jest w czymś dobry, to nie musi "gonić" tylko siano samo wpada. Wystarczy używać mózgu. I owszem, pieniądze nie dają szczęścia, tylko wygodę i lans
Myśle, że w życiu ważne jest by robić to co się kocha, jest to wg mnie wyznacznik tego w jakim kierunku iść i co robić ze swoim życiem. Fajnie jest to ukazane w Forescie Gumpie. Robił to co mu serce podpowiadało, nie gonił za bogactwem, dla większości ludzi był frajerem, a osiągnął niechcący to do czego dąży z 90% społeczeństwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów