18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
outsidethebox86 2020-09-24, 21:43
Andżej_Rozpur napisał/a:

Polecam książke Miej wyjebane a będzie Ci dane, wole być nieszczęśliwy w aucie za pół bańki niż nieszczesliwy w fiacie panda - przeciez pieniadze szczescia nie daja...

Skoro nie dają, to po chuj się za nimi uganiać? Z resztą szczęście to stan świadomości, a nie stan posiadania.

PS. Miej wyjebane a będzie ci dane to moja dewiza życiowa, ale dzięki za intencje.
Zgłoś
Bourbonable 2020-09-24, 21:44
Ant Tony jest zajebisty kto się nie zgadza ten ciota.
Zgłoś
outsidethebox86 2020-09-24, 21:47
tihomax napisał/a:

Dobra był aktor ale teraz kurwa na siłe go obecnie wciskają w wiele ról, i strasznie mu chujowo to wychodzi

No bo "trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym".
Zgłoś
A................r 2020-09-24, 21:52
outsidethebox86 napisał/a:

Skoro nie dają, to po chuj się za nimi uganiać? Z resztą szczęście to stan świadomości, a nie stan posiadania.
PS. Miej wyjebane a będzie ci dane to moja dewiza życiowa, ale dzięki za intencje.

Trochę było w tym ironii...
Nie dają ale ułatwiają i nadaja mu „kolorów” a skoro na tym swiecie jestesmy raz to lepsza pełna kurwa niż szary papier toaletowy

Skoro to Twoja dewiza to swietnie, warto ja zrozumiec
Zgłoś
Ludwas 2020-09-24, 21:54
Bawi się
Zgłoś
parolpl 2020-09-24, 21:56
Chyba dealer podrzucił u nowy specyfik.
Zgłoś
outsidethebox86 2020-09-24, 22:10
Andżej_Rozpur napisał/a:

Trochę było w tym ironii...
Nie dają ale ułatwiają i nadaja mu „kolorów” a skoro na tym swiecie jestesmy raz to lepsza pełna kurwa niż szary papier toaletowy
Skoro to Twoja dewiza to swietnie, warto ja zrozumiec

Każdy ma swoje spojrzenie na tego typu sprawy. Dla każdego żyć pełnią życia oznacza co innego. I każdy ma do tego prawo.
Zgłoś
Ludwas 2020-09-24, 22:10
Bawi się
Zgłoś
Angevil 2020-09-24, 22:11
Czy ktoś może powiedzieć czy on jeszcze żyje?

I tak to jest.
Zgłoś
Recydywista 2020-09-24, 22:31 1
ktos kawałek ? podchodzi mi to pod Ouroboros albo inny nowy thrash
Zgłoś
AdamBrown 2020-09-24, 23:00 1
a skąd wiecie że to hopkins?

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
ProVVe 2020-09-24, 23:57
Od dr Lectera mi sie kurwa odpierdolcie

Ola gringo
Zgłoś
Rozjebie 2020-09-25, 1:12
outsidethebox86 napisał/a:

Skoro nie dają, to po chuj się za nimi uganiać?

Haha, rozbawiłaś mnie tym Jeśli ktoś ma talent, albo jest w czymś dobry, to nie musi "gonić" tylko siano samo wpada. Wystarczy używać mózgu. I owszem, pieniądze nie dają szczęścia, tylko wygodę i lans
Zgłoś
outsidethebox86 2020-09-25, 8:14
Coordinator napisał/a:

Haha, rozbawiłaś mnie tym Jeśli ktoś ma talent, albo jest w czymś dobry, to nie musi "gonić" tylko siano samo wpada. Wystarczy używać mózgu. I owszem, pieniądze nie dają szczęścia, tylko wygodę i lans

Myśle, że w życiu ważne jest by robić to co się kocha, jest to wg mnie wyznacznik tego w jakim kierunku iść i co robić ze swoim życiem. Fajnie jest to ukazane w Forescie Gumpie. Robił to co mu serce podpowiadało, nie gonił za bogactwem, dla większości ludzi był frajerem, a osiągnął niechcący to do czego dąży z 90% społeczeństwa.
Zgłoś
Ahmed1993 2020-09-25, 8:55
A to nie jest były niemiecki papież ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów