Horrory naprawde często są dziwne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Horrory naprawde często są dziwne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Horror, ten gatunek jeszcze występuje?
Bo dawno nikt nic nie nakręcił, oprócz piłopodbnych masakrycznych gówien i mutantów gwałcicieli.
Bo dawno nikt nic nie nakręcił, oprócz piłopodbnych masakrycznych gówien i mutantów gwałcicieli.
hostel 2, gówno nad gównami.
Piła to nie horror, tylko już powoli serial, tyle, że kręcą wolniej niż modę na sukces. I tak uważam, że wystarczy obejrzeć jeden odcinek na dwa lata i już się wie co i jak.
Tak trenowała reprezentacja Słowacji przed mistrzostwami.
jak widać przez ten zasrany mundial ludziach w głowach się przewraca... dosłownie
Siedzicie i marudzicie tylko, mi się film podobał. Powiem, że był czasami naprawdę zabawny.
Nie ma wuwuzeli to nie ma prawdziego meczu
to jest Hostel, a nie Hostel 2
Ogladalem to to HOSTEL 2 ;p
Polecam horror Paranormal Activity, oglodac w Nocy
SleThu myśle że to zwiastun modelu na euro 2012
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów