📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
"Constantine" gatunek: Fantasy, Thriller - no naprawdę straszny horror..
źródło: filmweb.pl/Constantine
Innych nie oglądałem albo nie poznałem, wiec nie wiem jakie z nich horrory ale kompilacja spoko
źródło: filmweb.pl/Constantine
Innych nie oglądałem albo nie poznałem, wiec nie wiem jakie z nich horrory ale kompilacja spoko
0:30, 1:10 i może coś jeszcze (nie chciało mi się oglądać do końca) to Wyspa Tajemnic, która jest takim horrorem jak Kubuś Puchatek.
Kurwa jego mac... czemu piszecie kompilacja jak to jest komplikacja ? ludzie...
Kompilacja to proces automatycznego tłumaczenia kodu napisanego w języku programowania na kod maszynowy. Dane wejściowe najczęściej nazywa się kodem źródłowym. Program wykonujący tłumaczenie to kompilator. Przeważnie kompilacja jest częścią większego procesu tłumaczenia, tworzony w jej trakcie kod wynikowy jest przekazywany do innych programów (np. linkera), możliwe jest również tłumaczenie do postaci zrozumiałej dla człowieka.
Nazwa kompilacja na co dzień jest używana w kontekście tłumaczenia z języka wyższego poziomu na język niższego poziomu. Tłumaczenie w odwrotnym kierunku określa się terminem dekompilacji.
Kompilacja to proces automatycznego tłumaczenia kodu napisanego w języku programowania na kod maszynowy. Dane wejściowe najczęściej nazywa się kodem źródłowym. Program wykonujący tłumaczenie to kompilator. Przeważnie kompilacja jest częścią większego procesu tłumaczenia, tworzony w jej trakcie kod wynikowy jest przekazywany do innych programów (np. linkera), możliwe jest również tłumaczenie do postaci zrozumiałej dla człowieka.
Nazwa kompilacja na co dzień jest używana w kontekście tłumaczenia z języka wyższego poziomu na język niższego poziomu. Tłumaczenie w odwrotnym kierunku określa się terminem dekompilacji.
"Milczenie owiec", "Siedem" czy "Psychoza" to thrillery, a nie horrory A poza tym większość urywków pochodzi z bardzo średnich filmów kilku ostatnich lat. Mogłoby być parę fragmentów jakichś horrorów z lat osiemdziesiątych (zauważyłem tylko "Lśnienie" ).
Constantine Zajebisty film ....niema lepszego
W horrorach 90% grozy czyni muzyka.
Jest tu kilka dobrych, ale reszta faktycznie - słabe.. Z pokazanych dobre są "Lśnienie", "Naznaczony", Amitiville", "MIlczenie Owiec", "Psychoza". Za te masz piwo
jak ta nuta na koncu sie nazywa?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów