18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Hostessy na meczu
torro • 2012-10-28, 18:37
Mogłaby stanąć na bramce...

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
Zgłoś
Anastka 2012-10-28, 21:23
Przerażające jest to, że żaden z Was by do takiej nawet nie podszedł, a o zagadaniu nawet nie wspomnę. Przez takie zachowanie o pięknych kobietach pozostaje Wam tylko marzyć. Odwagi Panowie !
Zgłoś
SiostraBasen 2012-10-28, 21:26
hostessy na meczu... ja widzie że tu jakis zoczeniec tą jedną nagrywa a potem bedzie sie onanizował...
Zgłoś
conor 2012-10-28, 21:30 1
Hernan Cattaneo & Soundexile feat Tomomi Ukumori - Cripsis (Quivver remix)
Zgłoś
wortex5 2012-10-28, 21:33 5
Brałbym jak cygan zasiłek!
Zgłoś
MatMn 2012-10-28, 21:49
0:28 typowa reakcja
Zgłoś
DariuszX 2012-10-28, 21:51
brałbym jak rolnik dotację
Zgłoś
torro 2012-10-28, 21:52 13
Anastka napisał/a:

Przerażające jest to, że żaden z Was by do takiej nawet nie podszedł, a o zagadaniu nawet nie wspomnę. Przez takie zachowanie o pięknych kobietach pozostaje Wam tylko marzyć. Odwagi Panowie !

A co Ty myślisz, że taka laska z twarzą anioła i figurą przy której Venus z Milo zzieleniałaby z zazdrości i odpadły by jej jeszcze cycki z wrażenia, po to zatrudnia się jako hostessa, wkłada lycrowe wdzianko,w którym widać każdą najdrobniejszą zmarszczkę na tyłku i biega z cyckami na wierzchu na oczach tysięcy gapiów, bo tylko czeka by podszedł do niej jakiś Stanley Ipkiss, który dojeżdża do pracy w banku trzyletnim Fordem, bo to miły,sympatyczny gość i taki romantyczny i zabawny? Nie koleżanko. To jest panienka, która czeka na DLO (dużo lepszą okazję). Jak nie założysz Ray banów, Rolexa, nie wyciągniesz grubego zwitku banknotów i nie zamachasz przed nosem kluczykami od Porsche, albo nie wspomnisz mimochodem, że właśnie dostałeś kontrakt w Realu Madryt jako lewoskrzydłowy, to nawet nie zaszczyci cię spojrzeniem. Po co więc tracić czas?

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
Zgłoś
rubin69 2012-10-28, 22:05
opossun napisał/a:

up
szarpałby pisze się łącznie. ;]

popatrz na pannę, a potem zastanów się na co zwrociles uwage jako pierwsze, chyba ze jesteś trochę z boku tego wszystkiego
Zgłoś
G................z 2012-10-28, 22:09
Widziałem podobne na hardzie
Zgłoś
Skora2 2012-10-28, 22:17 2
Czarnulka niesamowita - ma coś w sobie;)
Zgłoś
torro 2012-10-28, 22:18
rubin69 napisał/a:

[quote= opossun]
up
szarpałby pisze się łącznie. ;]

popatrz na pannę, a potem zastanów się na co zwrociles uwage jako pierwsze, chyba ze jesteś trochę z boku tego wszystkiego

A kolega zwrócił uwagę, że "opossun" to nie on tylko ona? Zważywszy na powyższe, nie zdziwiłoby mnie gdyby była trochę z boku "tego wszystkiego"

Zgłoś
Atoco 2012-10-28, 22:20
Sztuczne cycki są chujowe...
Zgłoś
torro 2012-10-28, 22:22
Skora2 napisał/a:

Czarnulka niesamowita - ma coś w sobie;)

Tu jeszcze nie ma, ale wieczorem na pewno będzie miała...

Zgłoś
b................d 2012-10-28, 23:01
pomijam to, że są zajebiste i jak najbardziej ruchable, ale czy ktoś zwrócił uwagę na napis na banerze? bimbo pasuje jak ulał
Zgłoś
HERALDYCZNY OLIGARCHA 2012-10-28, 23:21
bloodstained napisał/a:

pomijam to, że są zajebiste i jak najbardziej ruchable, ale czy ktoś zwrócił uwagę na napis na banerze? bimbo pasuje jak ulał

haha, ja też mam z tego pompę . Bimbo to firma sprzedająca w Hiszpanii czipsy, orzeszki czy inne chujstwo do zagryzania przy piwku. Jak pierwszy raz odwiedziłem Carrefoura niedaleko Madrytu, zobaczyłem oddzielne stoisko z wykurwnym bannerem wielkości tego niesionego przez owe niewiasty. Teraz regularnie kupuję te produkty i na domówkach ulokowuję je w skupiskach damskich
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów