A parówkę na bułkę kładę tak
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
co trzeba mieć w bani żeby odjebać taki cyrk dla jakiejś jebanej parówki.
Żeby to jeszcze była parówka. 0% parówki w parówce, sam karton mielony
Żeby to jeszcze była parówka. 0% parówki w parówce, sam karton mielony
BitCoin : 16sYeMpCYTjbTieJTbNCvmTHMjW537Ba5p
Złótówka : PL10 1440 1084 0000 0000 1724 7697
O co kurwa tyle hałasu? Ja od zawsze tak robię hot-dogi..... jak inaczej można je robić?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Ja tez zadroszę autorowi wybitnej wyobraźni, której użył do stworzenia takiego arcydzieła. Niektóre niedouki mogą nie pojmować, że to przecudowne dzieło nowoczesnej sztuki a nie tylko patrzą na parówke kładaca się na bułke. Tutaj jest głębszy sens, którego plebs od razu nie wyłapie.
Zapomniałbym pozazdrościć skilla po miesiącu prób
Ja tez zadroszę autorowi wybitnej wyobraźni, której użył do stworzenia takiego arcydzieła. Niektóre niedouki mogą nie pojmować, że to przecudowne dzieło nowoczesnej sztuki a nie tylko patrzą na parówke kładaca się na bułke. Tutaj jest głębszy sens, którego plebs od razu nie wyłapie.
Zapomniałbym pozazdrościć skilla po miesiącu prób
:O Zjadł z ziemi, a na pewno leżało ponad 3 sekundy :/
maszyna goldberga zawsze spoko
współczuje chłopowi... może w końcu ktoś mu powie, że wystarczy wziąć parówke do ręki i włożyć do bułki...
a tak na serio, to zajebisty koleś i cała akcja pomysłowa, zawsze interesowały mnie takie "budowle"
a tak na serio, to zajebisty koleś i cała akcja pomysłowa, zawsze interesowały mnie takie "budowle"
kabanos serdel parówka drobiowa kaszanka zwyczajna! hot dog mniam mniam mniam
fajne pomysły mają chłopaki
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
wytrzeszcz5 napisał/a:
@up po prostu zazdrościsz autorowi kreatywności i skilla.
A ja zazdroszczę autorowi tego, że jebany ma w chuj wolnego czasu na takie pierdoły do niczego nieprzydatne i nikomu niepotrzebne...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów