Niech Ci będzie - jest już wykreowany taki stereotyp niestety.
Tylko to jak mówić o każdym człowieku który słucha hh, rapu że jest dresem, dzieckiem jp100% itp. O każdym koneserze muzyki techno, że pixy wpierdala i jest techno mułem, a osobie preferującej muzykę pop, że jest plastik, albo pedał...
Co do wypowiedzi push3k jest krótko i na temat, z całym szacunkiem, może zdanie zbudowałeś, ale treść "ni to śmieszne ni to smutne".
Piwko za Opeth na koszulce gostka;)
Co do brody i wąsów - no kurwa pedalskie jakieś, faktycznie:P
@Koli
mówić o każdym człowieku który słucha hh, rapu że jest dresem, dzieckiem jp100% itp. O każdym koneserze muzyki techno, że pixy wpierdala i jest techno mułem, a osobie preferującej muzykę pop, że jest plastik, albo pedał...
Zgadzam się z tą wypowiedzią.
Rządzą nami stereotypy, długie włosy=metal, łysa bania=drech, i chuj, nigdy inaczej.
Łysa bania to brudny pancur, który dostał wszy.
@Koli
Tylko to jak mówić o każdym człowieku który słucha hh, rapu że jest dresem, dzieckiem jp100% itp. O każdym koneserze muzyki techno, że pixy wpierdala i jest techno mułem, a osobie preferującej muzykę pop, że jest plastik, albo pedał...
A to nie jest tak?
...z całym szacunkiem, może zdanie zbudowałeś, ale treść "ni to śmieszne ni to smutne".
Qrde, a miało być śmieszne. Ehhhhh...
Koli jesteś najmądrzejszym człowiekiem świata. Podziwiam cie jesteś moim idolem. Dziękuję ci za wszystko co robisz.
Spoko, np.
No niby jest niby nie. Ja się nie wpierdalam w życie innych. Co do tych stereotypów jest taka piękna zależność kochani sadyści i w ogóle. Metalowiec może być brudasem, ale tak samo jak hh-ec, czy skin, albo ktokolwiek inny, ale ciężko by znaleźć metalowca dresa, czy wpierdalajacego pixy. A po baletach to fani techno sa tacy pachnacy i czysci?
Temat jest skomplikowany ogólnie. Ja lubię wiele gatunków muzycznych, preferuje często mocne granie, ale nie wpierdalam się w to co kto słucha
Nic mi do tego, ale jeśli chcesz to możesz powiedzieć co Ty preferujesz.
Coś też muszę przyznać, poznałem wielu metalowców i często to pseudo-metalowcy, pozerzy i to takie cipki. Sam nie nosze nawet glanów, ani długich włosów, a muzy słucham w zaciszu domowym.
Na koniec... Wstawiasz cytat całkiem nie mój, albo czegoś nie rozumiem
@Koli
Nic mi do tego, ale jeśli chcesz to możesz powiedzieć co Ty preferujesz.
Ja se słucham Hip-hopa, a jak już nie słucham, to słucham Techno, Trance, Hard Trance, Super Hard Trance albo Super Hard black death Trance.
Jeśli zaś chodzi z utrzymanie czystości, to nie mam z tym problemów. Raz, to głowę mam łysą, więc wystarczy że przetrę ją ściereczką i mam już czystą.
Dwa, to noszę przewiewne sportowe dresy i adidasy. Zmniejsza to moją potliwość o 34,8%, więc o tyle samo procent rzadziej muszę się kąpać. Nie to co metalowcy: Długie przetłuszczone włosy, ciemne skóry, nawet w lato przy ponad 30 stopniach, jakby dopiero z piekła wyszli i do tego te ciężkie buty...
Dziś podpale całe miasto, będzie pełno wrażeń" Oi!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów