📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ciekawe - ale czemu to takie krótkie !?
Burza bluzgow duzo lepsze niz problem herbaty w biurze i narzekanie jakby pracowal w kopalni
Po prostu można, i koniec. Jak kolega wyżej pisał.
Hmm.. Prosty trick. Gdy przechodzą ludzie z obrazem z jego podobizną podświadomie nasze myślenie również z nim zapierdziela gdy znika Nam z oczu też oczywiście znika Nam z umysłu. Wiedzieliśmy cel a nie skupialiśmy się do końca do kogo mówimy bo w sumie wali Nas to gdy nie mamy do końca w chuj czasu prawda?
Obejrzyjcie myk z zegarkiem. Dobra rzecz podobna do tej,
Obejrzyjcie myk z zegarkiem. Dobra rzecz podobna do tej,
Właśnie po pierwszym numerze miałem powiedzieć że powinni podmienić na murzyna to może się skapnie jakaś tempa kurwa, ale to nic nie dało
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów