Hrabina: Nie Hrabio.
Hrabia: To czy może byś się chociaż położyła, to przynajmniej ja bym go odbył.
Moj pierwszy dowcip, mam nadzieje, ze sie podoba
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Hrabio czy masz ochotę odbyć dzisiaj ze mną stosunek?
Hrabina: Nie Hrabio.
Hrabia: To czy może byś się chociaż położyła, to przynajmniej ja bym go odbył.
@up
Czego Ty nie rozumiesz w tym co chłopak napisał?Pałam nienawiścią do quazi-hejterów Twojego pokroju.Do wszystkiego się purają i purają. Żeby dobrze hejtować to trzeba mieć klasę jak Pan Hrabia w owym kawale ale tej prawdy nie będziesz także w stanie posiąść.A mi wcale nie robi się przykro z Twojego powodu. Brawo LysySNC za odwagę i chęć błyśnięcia dowcipem.
...purają...
@up
Czego Ty nie rozumiesz w tym co chłopak napisał?Pałam nienawiścią do quazi-hejterów Twojego pokroju.Do wszystkiego się purają i purają. Żeby dobrze hejtować to trzeba mieć klasę jak Pan Hrabia w owym kawale ale tej prawdy nie będziesz także w stanie posiąść.A mi wcale nie robi się przykro z Twojego powodu. Brawo LysySNC za odwagę i chęć błyśnięcia dowcipem.
@up
Czepiacie się kurwa chłopaka. Mi się tam podoba i piwko dam.