Hrabina: Nie Hrabio.
Hrabia: To czy może byś się chociaż położyła, to przynajmniej ja bym go odbył.
Moj pierwszy dowcip, mam nadzieje, ze sie podoba
Hrabio czy masz ochotę odbyć dzisiaj ze mną stosunek?
Hrabina: Nie Hrabio.
Hrabia: To czy może byś się chociaż położyła, to przynajmniej ja bym go odbył.
@up
Czego Ty nie rozumiesz w tym co chłopak napisał?Pałam nienawiścią do quazi-hejterów Twojego pokroju.Do wszystkiego się purają i purają. Żeby dobrze hejtować to trzeba mieć klasę jak Pan Hrabia w owym kawale ale tej prawdy nie będziesz także w stanie posiąść.A mi wcale nie robi się przykro z Twojego powodu. Brawo LysySNC za odwagę i chęć błyśnięcia dowcipem.
...purają...
@up
Czego Ty nie rozumiesz w tym co chłopak napisał?Pałam nienawiścią do quazi-hejterów Twojego pokroju.Do wszystkiego się purają i purają. Żeby dobrze hejtować to trzeba mieć klasę jak Pan Hrabia w owym kawale ale tej prawdy nie będziesz także w stanie posiąść.A mi wcale nie robi się przykro z Twojego powodu. Brawo LysySNC za odwagę i chęć błyśnięcia dowcipem.
@up
Czepiacie się kurwa chłopaka. Mi się tam podoba i piwko dam.