18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Hrabia i Hrabina
L................C • 2013-07-04, 1:03
Hrabio czy masz ochotę odbyć dzisiaj ze mną stosunek?

Hrabina: Nie Hrabio.

Hrabia: To czy może byś się chociaż położyła, to przynajmniej ja bym go odbył.

Moj pierwszy dowcip, mam nadzieje, ze sie podoba
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
capoeiramen 2013-07-04, 3:38
Toszku kultury miec kurwa trza
Zgłoś
S................k 2013-07-04, 6:01 31
LysySNC napisał/a:

Hrabio czy masz ochotę odbyć dzisiaj ze mną stosunek?

Hrabina: Nie Hrabio.

Hrabia: To czy może byś się chociaż położyła, to przynajmniej ja bym go odbył.

No to elegancko zjebałeś swój pierwszy dowcip, chyba, że chodzi o to, że ten stosunek ma być analny
Zgłoś
BrunoL 2013-07-04, 7:30 1
@up
Czego Ty nie rozumiesz w tym co chłopak napisał?Pałam nienawiścią do quazi-hejterów Twojego pokroju.Do wszystkiego się purają i purają. Żeby dobrze hejtować to trzeba mieć klasę jak Pan Hrabia w owym kawale ale tej prawdy nie będziesz także w stanie posiąść.A mi wcale nie robi się przykro z Twojego powodu. Brawo LysySNC za odwagę i chęć błyśnięcia dowcipem.
Zgłoś
M................s 2013-07-04, 7:33
Przeżywacie kawał jak mrówka okres, to tylko kawał jest, ot co.
Zgłoś
Muscasa 2013-07-04, 7:59 6
BrunoL napisał/a:

@up
Czego Ty nie rozumiesz w tym co chłopak napisał?Pałam nienawiścią do quazi-hejterów Twojego pokroju.Do wszystkiego się purają i purają. Żeby dobrze hejtować to trzeba mieć klasę jak Pan Hrabia w owym kawale ale tej prawdy nie będziesz także w stanie posiąść.A mi wcale nie robi się przykro z Twojego powodu. Brawo LysySNC za odwagę i chęć błyśnięcia dowcipem.

no prosze od razu sie znalazł obrońca uciśnionych i spina dupe

BrunoL napisał/a:

...purają...

widze, że kolega tworzy nowy slang na dzielnie
Zgłoś
I................o 2013-07-04, 11:15 2
BrunoL napisał/a:

@up

Odezwał się kurwa twoja mać, wielki znawca hejtów. To nie jest sztuka tylko napierdalanka wyzwiskami. A hejtować może każdy i chuj ci do tego. Krytyka jest podstawową motywacją do tego żeby czegoś nie spierdolić albo zrobić lepiej.
Zgłoś
maciek24043 2013-07-04, 11:28 1
BrunoL napisał/a:

@up

Tu nie chodzi kurwa o hejty debilu, tylko o to, że przez błąd spierdolił swój pierwszy dowcip
Zgłoś
e................n 2013-07-04, 11:29 1
Czepiacie się kurwa chłopaka. Mi się tam podoba i piwko dam.
Zgłoś
Leginek 2013-07-04, 11:38 1
Kurwa czytam trzy razy i się upewniam czy to geje bo rano zaspany jestem lecz kurwa rzeczywiście
Zgłoś
ZenObi 2013-07-04, 12:48 2
Do BongMana jeszcze daleko... Ale kierunek dobry.
Zgłoś
kolaprzezka 2013-07-04, 12:52 17
Przychodzi lokaj do hrabiego i mówi:
- Hrabio, może podam obiad?
- Bez sensu...
- To może hrabio pójdziemy na spacer?
- Bez sensu...
- No to może opowiem zagadkę?
- Dobra, niech będzie...
- Hrabio, co to jest: "owłosione i wchodzi do dziury?"
- Chuj
- A nie, bo mysz!
- Mysz?.. W piździe?.. Bez sensu..
Zgłoś
donwasyle 2013-07-04, 12:54 8
enjoypoznan napisał/a:

Czepiacie się kurwa chłopaka. Mi się tam podoba i piwko dam.

Stawiasz piwo każdemu chłopakowi, który ci się podoba?
Zgłoś
Unchained 2013-07-04, 13:19 1

Zgłoś
kamilloqq 2013-07-04, 13:42 2
rośnie nam kolejny Bongman
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem