Ucząc się go egzaminu trafiłem na taki oto film dokumentalny o rewolucji w Wenezueli. Chciałbym się dowiedzieć od sadystycznej co sądzicie o tym filmie i jak się ma do prawdy?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ciekawy dokument
Po co? Cała Ameryka płd. to postkolonialny burdel w którym mieszkańcy są ogłupiani socjalizmem przez wszystkie strony konfliktu. Raz na jakiś czas zdarzy się nie-czerwony Pinochet ale i tak głupi ludzie wrócą do socjalizmu a z czasem taka o wiele bardziej pozytywna postać stanie się symbolem faszyzmu w oczach całego świata a taki Hugo Chavez czy Fidel Castro którego ideą jest brak wolności zostanie uznany za bojownika o wolność.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów